Kristal Kahvaltılık Serisini Genişletiyor

Kristal sadece yemeklere değil artık kahvaltılarımıza da yeni lezzetler sunuyor. Kristal Uzman Eller ürünleri ile kahvaltı sofraları artık daha zengin ve doğal ürünler içeriyor.

Sofralara katılan ilk lezzet, birbiriyle uyumlu çok sayıda baharatın karışımından oluşan Kristal Uzman Eller Kahvaltılık Çeşni. Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen bu özel çeşniyi Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı ile damak tadınıza göre dilediğiniz şekilde tüketebilirsiniz. İçeriğinde pul biber, nane, kekik, fesleğen, limon tuzu, biberiye, tuz olan karışımı isterseniz ekmek bandırarak isterseniz kahvaltılıkların üzerine dökerek, eşsiz lezzetler yakalayabilirsiniz.

Mucizenin adı zeytin yaprağı

Kristal’in Uzman Eller markasının önümüzdeki günlerde Akdeniz’den sofralara katacağı bir diğer lezzet ise Zeytin Yaprağı Çayı olacak. Zeytin yapraklarının doğal ortamda hijyenik bir şekilde kurutulmasıyla üretilen zeytin yaprakları, binbir şifası ile insan sağlığı için bir nevi doğal antibiyotik görevi üstleniyor. Kaynatılmış bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı ekleyerek hazırlayabileceğiniz Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı’nı isteğinize göre bal ve limon ilavesiyle tatlandırarak kahvaltıdan başlayarak günün her öğününde tüketebileceksiniz.

Yaz tatlısı da Kristal’den

Kristal Uzman Eller yaz sofralarına da uzanıyor. Cevizli İncir Tatlısı, şeker ilavesiz olarak sadece meyve ve meyve suyu ile üretilerek yaz aylarında hafif ve sağlıklı bir tatlı alternatifi olarak menüleri zenginleştiriyor. Glikoz şurubu, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Cevizli İncir Tatlısı, kahvaltı sofralarının yanı sıra sizlere misafirlerinize tatlı olarak ikram edebileceğiniz bir şeçenek sunuyor.

Sağlığın ve güzelliğin kaynağı zeytinyağı

Kristal Yağları sofraların yanı sıra zeytinin besleyici gücüyle gelen cilt sağlığı için de kolları sıvadı. Paraben, parafin ve silikon içermeyen, içeriğinde yalnızca zeytinyağı ve zeytin yaprağı ekstratı bulunan doğal kokulu, Kristal Uzman Eller Zeytinyağlı Şampuan, Kristal Uzman Eller Zeytinyağlı El Kremi, Kristal Zeytinyağlı Sıvı Sabun ürünlerini de tüketicisiyle buluşturuyor.

Ürünlerin hepsine Kristal Yağları’nın e-ticaret sitesinden ulaşılabiliyor.

https://shop.kristalyaglari.com/urunler?adet=9&sayfa=6