Volcar İzmir’e Volvo’dan Ödül!

Arkas Holding iştiraki Volcar İzmir, VOLVO Dealer Excellence Awards – Bayi Mükemmellik Ödülleri töreninden iki ödülle döndü.

Volcar İzmir, 2011 yılından bu yana düzenlenen VOLVO Dealer Excellence Awards – Bayi Mükemmellik Ödülleri’nde bu yıl da iddiasını ve istikrarlı başarısını korudu. Volvo Car Turkey tarafından 12 Ocak’ta Kıbrıs- Elexus Hotel’de düzenlenen “2018 Yetkili Volvo Bayi Toplantısı” kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde iki ödülün birden sahibi oldu.

Türkiye genelindeki 32 adet Volvo Yetkili Servisi ve 26 Yetkili Satıcısı arasında yapılan ve müşteri memnuniyet puanlamaları, Volvo Müşteri Sadakat Programı ve geri dönüşleri, operasyonel hedef/ciro gerçekleştirme oranları, aksesuar ve yedek parça bulunabilirlik, optimum stok yapısı ve markaya değer katan iş yapma süreçlerinin göz önüne alındığı değerlendirmede 2018’in “2. En İyi Yetkili Servis” ve “3. En İyi Yetkili Satıcı” ödüllerini aldı.

Şube Müdürü Serkan Şarlı’ya ödülleri Volvo Satış Bölge Müdürü Ali Güler ve Müşteri İlişkileri Müdürü Emre Alkılınç tarafından takdim edildi.

Volcar İzmir, Türkiye genelinde yüzde 12,4 pay ile 10 bine yakın müşterisine servis verirken, Volcar, İzmir’de Gaziemir ve Karşıyaka’da, İstanbul’da ise Altunizade’de satış, servis, sigorta, 2. el hizmetleri ile faaliyet gösteriyor.