#KoşulsuzSevgininAdıAnne

Sevgi Paylaştıkça Çoğalır

Mother, Mutter, Mère, Madre, Mamá, Mãe, майка, Mamă, Мама, Мати, Დედა, Ана, μητέρα, اُمّ, Ana; 母亲  ofisimiz olan tüm ülkelerde, bildiğimiz tüm dillerde ve coğrafyalarda “ANNE”nin anlamı herkes için aynı…

“Koşulsuz Sevgi”

Bir kadının kariyerine yatırım yapması zaman, özveri ve bağlılık gerektirirken; aynı zamanda bir aileyi yetiştirme çabası da yeni bir takım zorlukları beraberinde getiriyor. Pandeminin öncesinde çalışan anneler işe gidip, ardından evde çocuklarına bakmak için belirli bir zaman ayırarak çift vardiyalı bir sistemi dengelemek zorunda kalıyordu. Pandemi ise fiziksel mesafe, izolasyon, evden çalışma ve örgün eğitime ara verilmesi gibi yeni değişimler ile annelerin çalışırken aynı zamanda da çocuklarına bakmasını gerektiren bir ortamı yarattı. Bu değişimler gündelik hayatın normal akışını etkileyip, kadınların ev içinde sorumluluklarına fiziksel ve duygusal yükler ekledi.

Hayatın bu kadar belirsiz ve düzensiz olduğu bir dönem içerisinde geçirilen Anneler Günü’nde anne olmak nasıl bir duygu?

Uzaktan çalışma düzeninin hayatımıza girmesi ve okulların kapanması ile birlikte, aynı evin içerisinde çalışma ve yaşama şeklimiz tamamen değişti. Bu nedenle çalışan anneler, yalnızca pandeminin neden olduğu işle ilgili değişikliklere uyum sağlamak zorunda kalmadı, aynı zamanda çocuklarının online eğitim sürecine ve ev işlerine de destek vermek durumunda kaldı. Bu hiçte kolay olmayan denge ile dünyanın her yerindeki anneler her gün karşı karşıya kalıyor. Bu süreç, annelerin çocuklarının etrafında daha fazla zaman geçirebildiği bir ortam yaratırken; bazen de zorlayıcı olabiliyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun evde ve ofiste her koşulda emek veren annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun!

24 ülkede 63 ofisimizde çalışan annelerimizin ve evlatların sevgi dolu “Anneler Günü” paylaşımlarıyla sevgimizi çoğaltıyoruz…

Lucien Arkas (Arkas Yönetim Kurulu Başkanı)
Diane Arcas Göçmez (Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Her zaman, her yaşta, her durumda kendi ihtiyaçlarından ve iyiliğinden önce sizi düşünen ve karşılık beklemeyen tek kişi annedir. Çok değerliler ve kıymetlerini bilmeliyiz. Tüm annelerin anneler gününü sevgi ve şükranla kutluyorum.
Rita Youssef (Kıdemli Müşteri Hizmetleri Uzmanı) - Arkas Levant
Annelik belki de dünyadaki tüm sevginin başlangıcı ve sonudur. Yapabileceğinizi bilmediğiniz bir fedakârlık ve sahip olduğunuzu bilmediğiniz bir güçtür.
Audrey Calvi (Müşteri Hizmetleri ve Dokümantasyon Müdürü) - Arkas France
Anneler Günü, annelerin her gün gösterdikleri özen, verdikleri emek ve sevgiden dolayı, var oldukları için onlara teşekkür edilen, annelerin onurlandırıldığı özel bir gündür. Benim için Anneler Günü, çocuklarımın bana şiir okuyup kendi yaptıkları hediyeleri verirken gözlerinde gördüğüm gururun verdiği mutluluktur. Bugün ayrıca, benim için yaptığı her şeyden ve sonsuz desteğinden dolayı anneme teşekkür ettiğim gündür.
Manuela Oliviero (Dokümantasyon Departmanı) - Arkas İtalya
“Anneler Günü, annenin aile içindeki etkisi ve öneminin onurlandırıldığı bir kutlamadır. Bugün annenizle vakit geçirmek, onun faaliyetlerini ve organizasyon becerilerini; ev, iş ve çocuk yetiştirme sorumluklarını bir arada yürütüp idare etmesini sağlayan muazzam gücünü daha yakından görmeniz için bir fırsattır. Çocuklarımın doğumundan sonra şirketim bana yarı zamanlı çalışabilme imkânı verdi. Şu anda dokümantasyon departmanında konşimentoların çıkarılması ve manifestoların düzenlenmesinden sorumlu personel olarak çalışıyorum. Benim için her gün yeni bir mücadele.”
Orhan Öztürk (Ticari Tarife Uzmanı) - Marport
Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın sembolü olan Annem . Seni çok ama çok seviyorum.
Didem Ünlü (Genel Müdür Yardımcısı) - Arkas İzmir
Sevgili eşim, annem, kardeşlerim ve köpeğimiz Latte ile birlikte mutlu bir kare. Canım annem, anneler günün kutlu olsun.
Ceren Türeyen (Müşteri Hizmetleri Uzmanı) - İstanbul
Her zaman yanımda olan, yanımda olduğunu hissettiren annem, iyi ki varsın.
Azrem Kaya (Ordino-Kıdemli Evrak Teslim Uzmanı) - İstanbul
Tarifsiz aşkımın, sevgimin sahipleri...
Derya Canbaz (Operasyon Sorumlusu) - Bursa
O benim dünyam.. Hayatta en övündüğüm yanım anneliğimin mimarı...
Aslı İstanbullu Aşkın (Yasal Uyum ve Hukuk Koordinatörü) - İstanbul
Kerem’im, benim enerji kaynağım...
Duygu Talaş (Pazarlama Uzmanı) - İstanbul
39 derece ateşiyle, Annesine sarılarak iyileşeceğine inanan tek varlık…🤍🤍🤍
Halil Sıntırlı (Servis Danışmanı) - İzmir
Çocuklarımın güzel annesi Meleğim Seni çok seviyoruz 🙏❤️🌹💐
Hülya Evciman (İthalat Müşteri Temsilcisi) - İstanbul
İyi ki hayatımdasınız. Anneler Günümüz Kutlu olsun🤍
Esra Karayılanoğlu (Gemi Operasyon Uzman Yardımcısı) - İzmir
Canım annem bana hep böyle baksın, güzel gülüşünü hiç kaybetmesin, hep bu fotoğraftaki gibi yanımda olsun. Onu herşeyden daha çok seviyorum! ❤️
Burcu Toros (Fiyatlandırma Sorumlusu) - İzmir
Anneler gününde daha büyük bir mutluluk olamaz. Down sendromlu bebeğim Atlas kucağımda, kendisine bir de kardeş geliyor 😊
Damla Koç Işıkman (Denizcilik Grubu Türkiye İK Müdür Yardımcısı) - Arkas İstanbul
“Önce hayat verenim, sonra hayatım, şimdi ise en kıymetlilerim… Bir gün değil, her gün yaşattıklarınız, hissettirdikleriniz için sonsuz teşekkürler.”
Hande Ovacık (Uluslararası İletişim Grup Müdürü) - Arkas İzmir
“Biri bana saf sevgiyi tek kelime ile anlat dese verebileceğim tek cevap Annem olur...”
Liliana Mocanu (Müşteri Hizmetleri Departmanı) - Arkas Romanya
“Anneler Günü birlikte büyüdüğümüz zamanı hatırlamanın, kutlamanın ve düşünmenin günü. Bana anne olduğumu ve kızımın dünyadaki en güzel, en zeki, en kibar ve en çalışkan çocuğu olduğunu hatırlatan gün. O benim dünyam! Ve tüm bunlar kızım olduğu için mümkün! “
Nuran Çolpan (Arkas Petrol Muhasebe Müdürü) - Arkas İzmir
“Dünyanın en saf sevgisi... “
Amel Begar (İthalat Departmanı) - Arkas Fransa
Anneler Günü bana her zaman kızımı ilk gördüğüm anı hatırlatıyor. Ve hayatım boyunca yaptığım onca şey içerisinde en çok anne olmaktan gurur duyuyorum.
Andrea Bianciotto (İhracat Dokümantasyon Müdürü) - Arkas France (Marsilya)
Benim için Anneler Günü yılın en önemli günlerinden biri, çünkü anne olmak dünyanın en güzel işi ve her iki çocuğum (8 yaşındaki Taïna ve 3 yaşındaki Kendrick) gösterdikleri sevgiyle bana bunu her gün hatırlatıyor.
Natacha Zouein (Muhasebe Müdürü) - Arkas Levant
Annelik; hediye, mücadele, mutluluk ve koşulsuz sevgidir. Annelik bana her gün kendi çocuklarımın başarılarında rol model olabilme ve kendi sınırlarımı zorlama gücünü verir.
Nesrin Acmola (Satın Alma ve İdari İşler Sorumlusu) - Arkas Romanya
İşimi keyif alarak yapıyorum çünkü kurumsal, şirket kültürü olan büyük bir firmada çalışmanın gururunu yaşıyorum… Anneler Günü ise hayatımın en özel ve en önemli kadınının günüdür. Asla unutulmaması gereken bir gün. Herkesin anneler günü kutlu olsun!
Alicia Vicent, (Danışma) - Arkas Spain
Annelik mutluluk ve sevgidir, hayattaki her şeyin üstündedir. Bir insanı hayata getirip onu büyütmek, eğitmek ve sevmekten daha güzel bir şey yoktur. Anne olmak bana kendimi daha güçlü hissettirdi. Sevgiyi benim için ölçüsüz kılıp tüm büyüklüğüyle önüme serdi.
Yasemin Toprak (Kıdemli İletişim ve Sosyal Medya Uzmanı) - Arkas İzmir
Anneler günün kutlu olsun Canım Annem🤍 Bana anneliği yaşattığın için teşekkürler Canım Oğlum🙏🏻
Ola Ballout (Ticaret Müdürü ) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
“ANNEM, sen benim dünyamsın. Her gün senin sayende güneş parlıyor ve evren gülümsüyor. Sen yanımdayken evrenin bana hep gülümsemesi için dua ediyorum. Başta meleğimin ve tüm özel annelerin Anneler Günü Kutlu olsun! “
Mirna Najem (Beyrut – Lübnan / Arkas Levant) - Arkas Levant
Anneler günü, ailedeki annenin, dolayısıyla bizim için hayatını feda eden kadınların, hasta olduğumuzda bütün gece başımızda bekleyen, bizi mutlu etmek için çok çalışan, düştüğümüzde kalkmamıza yardımcı olan ve en önemlisi bizi dünyalar kadar seven kadınların onurlandırıldığı kutlamadır.
Elif Ütteci (Finansal Kontrolör) - Arkas Mersin
‘’Yanımda oldukları, gözlerime baktıkları her âna binlerce şükür...’’
Vicky Spyropoulou (Müşteri Sadakati Temsilcisi) - Arkas Hellas
Anneler Günü bizlere, dünyaya getirdiğimiz harika varlıklara ve onların bize her gün öğrettikleri için ne kadar minnettar olduğumuzu, onlarla geçirdiğimiz tüm değerli anların tadını çıkarmamız gerektiğini hatırlatır.
Katerina Goula (Kurumsal İletişim Koordinatörü) - Arkas Hellas
Anneler Günü bana dünyadaki en iyi anneye sahip olduğumu hatırlatıyor!
Bernard Arkas (Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Aurette Arcas (Arkas Hellas Yönetim Kurulu Başkanı)
Anneler Günü'nün benim için anlamı ,çocuklarımı sağlıklı ve mutlu görmenin hissettirdiği büyük mutluluktur. Aynı zamanda onlarla birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bana hatırlatan gündür.
Nora Kuzagbe (Müşteri Hizmetleri Müdürü) - Arkas Gana
Anneler Günü, anneliğin kutlanması için belirlenmiş bir gün. Annelerin çocuklarının hayatına katkısı tarif edilemez. Bizlere gösterdikleri sevgi ve özveriden dolayı annelerimize teşekkür etmek için tek bir gün yeterli olmasa da onlara hatırlandıklarını ve özel olduklarını hissettirmemiz gerekir. Bir annenin ailesine karşı hissettiği sonsuz sevgi, bağlılık ve gösterdiği fedakârlık onun değerinin paha biçilemez olduğunu gösterir. Benim annem vefat etti. O, hayatta tanıdığım en sevgi dolu, tatlı, kibar ve zarif insandı. Ve kendi yolunda dünyayı değiştiren biriydi. Kardeşlerim ve ben iyi bir eğitim alalım diye annem, bizi tek başına büyüten bir ebeveyn olarak, her şeyini sattı. Bana hep “Nora, aklına gelebilecek her şeyi başarabilirsin” derdi. Zengin değildik ama evimizde hep mutluyduk. ALTINDAN bir kalbi vardı onun. Annecim seni çok özlüyorum ve seni asla unutmayacağım. Anneler Günün kutlu olsun.
Gamze Keskin (Armatör İlişkileri Operasyon Şefi) - Mersin
Yıllarca ‘’Bitek annem olsun bana bişey olmaz’’ derken,o anne ben oldum onlar benim DÜNYAM…
Oumaima Ben Yahia (Yönetici Asistanı) - Arkas Tunisia
Anneler Günü benim için çok özel bir gün. Çünkü o gün hayat bana en güzel hediyeyi, oğlumu verdi. İlk oğlum. İlk göz ağrım.… İlerleyen yıllarda ona öğretecek çok şeyim olsa da o, bana anne olmanın ne demek olduğunu çoktan öğretti. Fedakâr olmayı ve dünyaya kendi canından bir can getirmenin mümkün olduğunu bana oğlum öğretti. Hayatta asla aramızdaki sevgiden daha özel hiçbir şey olmadı ve olmayacak.
Merieme Boudiaf (İnsan Kaynakları & İdari İşler Direktör Yardımcısı) - Arkas Cezayir
İnsan Kaynakları alanında altı yıldan fazla deneyime sahibim. İş ve aile içi görevlerimi birleştirdiğimde ise toplam 14 yıllık bir deneyimden bahsedebilirim. Hem iş hem de annelik konusunda başarılı olma baskısı gerçekten var. Kadınların çoğu aile kurduktan sonra iş hayatında kalmak ister. Çalışan annelerin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerini destekleyen bir ortamda bulunması ise onların en iyi performansı göstermelerini sağlar. ARKAS, iş ve aile hayatı arasında mükemmel bir denge kurmama izin vererek beni bu anlamda destekliyor.
Gülşah Kaymak (Müşteri Temsilcisi) - Arkas Lojistik İstanbul
Kalbim ellerimin arasında🤍
Beatrice George (Kıdemli İthalat Dokümantasyon Müdürü) - Arkas Mısır
Kariyerle anneliği birlikte yürütmek zorlayıcı olduğu için hem başarılı bir kariyere hem de mutlu bir yuvaya sahip çalışan bir anne olarak bu yolculuğum, çoğu kişiye göre ulaşılması güç bir hedef gibi görünüyor. Ancak bunun benim için böyle olmadığını size söyleyebilirim. İki çocuk annesiyim. Oğlum Sherif Eczacılık Fakültesinde [GUC] okuyan 19 yaşında genç bir delikanlı, küçük kızım Mia ise 5 yaşında (KG2). Arkas Egypt’taki kariyerime yaklaşık 24 yıl önce üniversiteden mezun olduğumda başladım. O zamandan beri çok çalışıyor, hedeflerime ulaşmak ve çocuklarımı büyütmek için her türlü zorlukla mücadele ediyorum. Çıkmış olduğum bu yolculukta beni seven ve destekleyen harika bir aileye sahip olduğum için kendimi çok şanslı bir kadın olarak görüyorum. Bana göre iş ve ev arasındaki başarımın sırrı ve nedeni işimi ve ailemi çok seviyor olmam. Bu nedenle başarının anahtarının sevgi olduğuna inanıyorum. Yalnızca annemin ve eşimin yardımları sayesinde zamanımı iyi ayarlayabildim. Annelik zor. Çocuk yetiştirmek en güçlü anneler için bile zor olabilir, fakat nihayetinde bir kadının deneyimleyeceği en güzel yolculuktur.
Ümit Arslan (İdari İşler Sorumlusu) - Marport
Doğduğum günden beri hayatımda olan tek kadın ANAM.
Fazilet Eğilmez (Kıdemli Muhasebe Müdürü) - İzmir
Torunlar çok sevilir🤍
İlayda Demir Kani (Demuraj İşlemleri Uzmanı) - İzmir
Canım Kızım🤍
Vildan Korkmazyürek (Arkas Akademi Koordinatörü) - İstanbul
Her fotoğrafın ayrı bir anlamı var ama bu fotoğraftan bağımsız kızım bana bir gün sarılıp ‘’ eğer sen olmasaydın hayatın anlamı olmazdı’’ demişti. Bu beni inanılmaz etkilemişti.
Hale Bozkurt (Finans Uzman Yardımcısı) - İstanbul
Her baktığımda yüzümde tebessüm oluşturan ,hep iyi ki dediğim koşulsuz sevginin görsel hali 😊
Koray Zeybek (Satış Danışmanı)
Benim yüreği güzel ve fedakar Annem…
Leyla Güvenç (Global Müşteriler Müdürü) - İstanbul
“Bir resim bin sözcüğe, bir sözcük sonsuz sevgiye bedeldir.. ANNE“
Gamze Keskin (Armatör İlişkileri Operasyon Şefi) - Mersin
“Yıllarca ‘Bitek annem olsun bana bişey olmaz’ derken, o anne ben oldum onlar benim DÜNYAM….”
Banu Berker (iletişim ve Strateji Geliştirme Müdürü) - Arkas İstanbul
Bize can veren canim annem kalbimizsin
Beste Zeynep Çotuk (İnsan Kaynakları Müdürü) - İzmir
Sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiçeğisin🍀
Tuna Tacaloğlu (Muhasebe Koordinatörü) - Arkas Izmir
“Canım Annem, Anneler Günün Kutlu Olsun”
Azza Drira (Finans Departmanı) - Arkas Tunus
Annem tüm dünyamı temsil ediyor. Bu nedenle Anneler Günü benim için oldukça önemli bir gün. O gün anneme karşı hissettiğim tüm duyguları ifade edebiliyorum. Ne de olsa insan en çok annesinin kollarındayken huzur bulur. Annecim seni çok seviyorum ve senin için hayatta her şeyin en iyisini diliyorum.
Dania Ghalayini (Şube Müdürü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Annelik muhteşem bir yolculuktur. Bazen çok zor bazense son derece harikadır. Hayatta boynuma takabileceğim en değerli mücevher ikizlerimin beni saran kollarıdır.
Yasemin Yıldırım (Yabancı Dil ve Kültürler Merkezi Müdürü) - Arkas İzmir
“Dünyanın her yerinde anneler günü farklı farklı tarihlerde kutlansa da, her kültürde değişmeyen tek bir şey var o da annelerin ne kadar değerli olduğu. Hem annem, hem en yakın arkadaşım, iyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun 💖”
Cosmina Chiru (İthalat Müşteri Temsilcisi) - Arkas Romanya
“Ben Cosmina, 32 yaşımdayım. Arkas Group’ta İthalat Müşteri Temsilcisi olarak çalışıyorum. Ancak eve gidince anne olarak çalışmaya devam ediyorum. Ve tüm bunların sonunda aldığım en güzel ödül çocuğumun gülümsemesi 😊.”
Pepe Civera (Muhasebe Departmanı) - Arkas Spain
“Bana göre annelik sevginin gölgesinde bulunan tüm duygulardan oluşan bir harmandır! Anneler çocuklarıyla ilgilenir, kimi zaman eğlenir, kimi zaman ise acı çeker… Bu büyük bir sorumluluktur. Fakat çocuklarımız “Seni seviyorum” dediğinde her şeyi unuturuz ve bu, hayatımızın en mutlu anlarından biridir.”
İlkay Sayılan (Medya İlişkileri Müdürü) - Arkas İstanbul
Kendi ayaklarınızın üstünde durun” annem kızlarının aklına bunu ilkokuldan bu yana işledi her gün beynimize kazıdı, biz yapabildik...her gün şükür ediyorum iyi ki içimize bunu işlemiş annem. Ben de kızıma öğretmeye çalışıyorum, başarabilmeyi umuyorum...Pandemi çalışan anneler için çok zor oldu ama çalışamayan anneler için de çok zor oldu...Tüm annelere her zamankinden daha çok güç, kuvvet, sabır diliyorum...En büyük gücümüz sevgimiz...Sevgi her zaman ilaçtır, sevgi yine de dünyamızı kurtarabilir, sevgi paylaştıkça çoğalır...
Dima Wehbe (Şube Müdürü) Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Anneler Günü, beni bugünkü ben yapan ve hayattaki tüm başarılarımda bana rehberlik ederek yol boyunca sonsuz motivasyon ve destek sağlayan ve en önemlisi beni koşulsuz seven kadını onurlandırdığım gündür. Annemin kızı olmaktan gurur duyuyorum!
Laurene Jawhar (Satış Müdürü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Anneler Günü için söylenmiş basmakalıp sözler vardır, anneliğin kadınlara verilen en büyük armağan olması gibi. Ama doğruyu söylemek gerekirse benim için annelik, yalnızca iki hafta boyunca bebeklerimi taşıyıp onlara sarılamadığım, onları öpüp şımartamadığım ve onlarla oynayamadığım karantina süresi sırasında deneyimlediğim en zor, yorucu ve çetin zamandı. Dilerim hiçbir anne bir gün çocuklarından mahrum kalmaz. Bu vesileyle anneme, bize geçmişte ve hâlâ her gün gösterdiği destek, sevgi, ilgiden ve en önemlisi bizim de kendi çocuklarımızı, aynı sevgi dolu anne ve babamızın bizi yetiştirdiği gibi, yetiştirebilmemiz için gereken öz güven ve umudu sağladığından dolayı çok teşekkür ederim. “
Raneem Dawoud (İthalat Koordinatörü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
İki çocuklu yeni bir anne olarak anneliğin ne kadar zor olduğunu artık anlayabiliyorum. Bu özel günde annemi çok özlüyorum ve yanımızda olmasa da beni ve çocuklarımı her zaman koruduğunu biliyorum. Anne olduğum için çok mutluyum ve her annenin gösterdiği sınırsız sevgi ve çabadan dolayı onları takdir ediyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun!
Elias Savvidis (Ofis Destek Takımı) - Arkas Hellas
Bana sevildiğimi hissettiren tüm insanlar.
Insaf Salhi (Satış Temsilcisi) - Yang Ming Tunus
Kızım dünyaya geldiği günden itibaren hayatımın değiştiğini hissettim. Küçük kızım, gün ışığım, adeta hayatıma bir güneş gibi doğdu.

#KoşulsuzSevgininAdıAnne

Sevgi Paylaştıkça Çoğalır

Mother, Mutter, Mère, Madre, Mamá, Mãe, майка, Mamă, Мама, Мати, Დედა, Ана, μητέρα, اُمّ, Ana; 母亲  ofisimiz olan tüm ülkelerde, bildiğimiz tüm dillerde ve coğrafyalarda “ANNE”nin anlamı herkes için aynı…

“Koşulsuz Sevgi”

Bir kadının kariyerine yatırım yapması zaman, özveri ve bağlılık gerektirirken; aynı zamanda bir aileyi yetiştirme çabası da yeni bir takım zorlukları beraberinde getiriyor. Pandeminin öncesinde çalışan anneler işe gidip, ardından evde çocuklarına bakmak için belirli bir zaman ayırarak çift vardiyalı bir sistemi dengelemek zorunda kalıyordu. Pandemi ise fiziksel mesafe, izolasyon, evden çalışma ve örgün eğitime ara verilmesi gibi yeni değişimler ile annelerin çalışırken aynı zamanda da çocuklarına bakmasını gerektiren bir ortamı yarattı. Bu değişimler gündelik hayatın normal akışını etkileyip, kadınların ev içinde sorumluluklarına fiziksel ve duygusal yükler ekledi.

Hayatın bu kadar belirsiz ve düzensiz olduğu bir dönem içerisinde geçirilen Anneler Günü’nde anne olmak nasıl bir duygu?

Uzaktan çalışma düzeninin hayatımıza girmesi ve okulların kapanması ile birlikte, aynı evin içerisinde çalışma ve yaşama şeklimiz tamamen değişti. Bu nedenle çalışan anneler, yalnızca pandeminin neden olduğu işle ilgili değişikliklere uyum sağlamak zorunda kalmadı, aynı zamanda çocuklarının online eğitim sürecine ve ev işlerine de destek vermek durumunda kaldı. Bu hiçte kolay olmayan denge ile dünyanın her yerindeki anneler her gün karşı karşıya kalıyor. Bu süreç, annelerin çocuklarının etrafında daha fazla zaman geçirebildiği bir ortam yaratırken; bazen de zorlayıcı olabiliyor.

Dünyanın neresinde olursa olsun evde ve ofiste her koşulda emek veren annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun!

24 ülkede 63 ofisimizde çalışan annelerimizin ve evlatların sevgi dolu “Anneler Günü” paylaşımlarıyla sevgimizi çoğaltıyoruz…

Lucien Arkas (Arkas Yönetim Kurulu Başkanı)
Bernard Arkas (Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Diane Arcas Göçmez (Arkas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Her zaman, her yaşta, her durumda kendi ihtiyaçlarından ve iyiliğinden önce sizi düşünen ve karşılık beklemeyen tek kişi annedir. Çok değerliler ve kıymetlerini bilmeliyiz. Tüm annelerin anneler gününü sevgi ve şükranla kutluyorum.
Aurette Arcas (Arkas Hellas Yönetim Kurulu Başkanı)
Anneler Günü'nün benim için anlamı ,çocuklarımı sağlıklı ve mutlu görmenin hissettirdiği büyük mutluluktur. Aynı zamanda onlarla birlikte olduğum için ne kadar şanslı olduğumu bana hatırlatan gündür.
Rita Youssef (Kıdemli Müşteri Hizmetleri Uzmanı) - Arkas Levant
Annelik belki de dünyadaki tüm sevginin başlangıcı ve sonudur. Yapabileceğinizi bilmediğiniz bir fedakârlık ve sahip olduğunuzu bilmediğiniz bir güçtür.
Nora Kuzagbe (Müşteri Hizmetleri Müdürü) - Arkas Gana
Anneler Günü, anneliğin kutlanması için belirlenmiş bir gün. Annelerin çocuklarının hayatına katkısı tarif edilemez. Bizlere gösterdikleri sevgi ve özveriden dolayı annelerimize teşekkür etmek için tek bir gün yeterli olmasa da onlara hatırlandıklarını ve özel olduklarını hissettirmemiz gerekir. Bir annenin ailesine karşı hissettiği sonsuz sevgi, bağlılık ve gösterdiği fedakârlık onun değerinin paha biçilemez olduğunu gösterir. Benim annem vefat etti. O, hayatta tanıdığım en sevgi dolu, tatlı, kibar ve zarif insandı. Ve kendi yolunda dünyayı değiştiren biriydi. Kardeşlerim ve ben iyi bir eğitim alalım diye annem, bizi tek başına büyüten bir ebeveyn olarak, her şeyini sattı. Bana hep “Nora, aklına gelebilecek her şeyi başarabilirsin” derdi. Zengin değildik ama evimizde hep mutluyduk. ALTINDAN bir kalbi vardı onun. Annecim seni çok özlüyorum ve seni asla unutmayacağım. Anneler Günün kutlu olsun.
Audrey Calvi (Müşteri Hizmetleri ve Dokümantasyon Müdürü) - Arkas France
Anneler Günü, annelerin her gün gösterdikleri özen, verdikleri emek ve sevgiden dolayı, var oldukları için onlara teşekkür edilen, annelerin onurlandırıldığı özel bir gündür. Benim için Anneler Günü, çocuklarımın bana şiir okuyup kendi yaptıkları hediyeleri verirken gözlerinde gördüğüm gururun verdiği mutluluktur. Bugün ayrıca, benim için yaptığı her şeyden ve sonsuz desteğinden dolayı anneme teşekkür ettiğim gündür.
Gamze Keskin (Armatör İlişkileri Operasyon Şefi) - Mersin
Yıllarca ‘’Bitek annem olsun bana bişey olmaz’’ derken,o anne ben oldum onlar benim DÜNYAM…
Oumaima Ben Yahia (Yönetici Asistanı) - Arkas Tunisia
Anneler Günü benim için çok özel bir gün. Çünkü o gün hayat bana en güzel hediyeyi, oğlumu verdi. İlk oğlum. İlk göz ağrım.… İlerleyen yıllarda ona öğretecek çok şeyim olsa da o, bana anne olmanın ne demek olduğunu çoktan öğretti. Fedakâr olmayı ve dünyaya kendi canından bir can getirmenin mümkün olduğunu bana oğlum öğretti. Hayatta asla aramızdaki sevgiden daha özel hiçbir şey olmadı ve olmayacak.
Manuela Oliviero (Dokümantasyon Departmanı) - Arkas İtalya
“Anneler Günü, annenin aile içindeki etkisi ve öneminin onurlandırıldığı bir kutlamadır. Bugün annenizle vakit geçirmek, onun faaliyetlerini ve organizasyon becerilerini; ev, iş ve çocuk yetiştirme sorumluklarını bir arada yürütüp idare etmesini sağlayan muazzam gücünü daha yakından görmeniz için bir fırsattır. Çocuklarımın doğumundan sonra şirketim bana yarı zamanlı çalışabilme imkânı verdi. Şu anda dokümantasyon departmanında konşimentoların çıkarılması ve manifestoların düzenlenmesinden sorumlu personel olarak çalışıyorum. Benim için her gün yeni bir mücadele.”
Orhan Öztürk (Ticari Tarife Uzmanı) - Marport
Karşılıksız sevgi ve fedakarlığın sembolü olan Annem . Seni çok ama çok seviyorum.
Didem Ünlü (Genel Müdür Yardımcısı) - Arkas İzmir
Sevgili eşim, annem, kardeşlerim ve köpeğimiz Latte ile birlikte mutlu bir kare. Canım annem, anneler günün kutlu olsun.
Ceren Türeyen (Müşteri Hizmetleri Uzmanı) - İstanbul
Her zaman yanımda olan, yanımda olduğunu hissettiren annem, iyi ki varsın.
Azrem Kaya (Ordino-Kıdemli Evrak Teslim Uzmanı) - İstanbul
Tarifsiz aşkımın, sevgimin sahipleri...
Derya Canbaz (Operasyon Sorumlusu) - Bursa
O benim dünyam.. Hayatta en övündüğüm yanım anneliğimin mimarı...
Aslı İstanbullu Aşkın (Yasal Uyum ve Hukuk Koordinatörü) - İstanbul
Kerem’im, benim enerji kaynağım...
Duygu Talaş (Pazarlama Uzmanı) - İstanbul
39 derece ateşiyle, Annesine sarılarak iyileşeceğine inanan tek varlık…🤍🤍🤍
Halil Sıntırlı (Servis Danışmanı) - İzmir
Çocuklarımın güzel annesi Meleğim Seni çok seviyoruz 🙏❤️🌹💐
Hülya Evciman (İthalat Müşteri Temsilcisi) - İstanbul
İyi ki hayatımdasınız. Anneler Günümüz Kutlu olsun🤍
Esra Karayılanoğlu (Gemi Operasyon Uzman Yardımcısı) - İzmir
Canım annem bana hep böyle baksın, güzel gülüşünü hiç kaybetmesin, hep bu fotoğraftaki gibi yanımda olsun. Onu herşeyden daha çok seviyorum! ❤️
Burcu Toros (Fiyatlandırma Sorumlusu) - İzmir
Anneler gününde daha büyük bir mutluluk olamaz. Down sendromlu bebeğim Atlas kucağımda, kendisine bir de kardeş geliyor 😊
Damla Koç Işıkman (Denizcilik Grubu Türkiye İK Müdür Yardımcısı) - Arkas İstanbul
“Önce hayat verenim, sonra hayatım, şimdi ise en kıymetlilerim… Bir gün değil, her gün yaşattıklarınız, hissettirdikleriniz için sonsuz teşekkürler.”
Hande Ovacık (Uluslararası İletişim Grup Müdürü) - Arkas İzmir
“Biri bana saf sevgiyi tek kelime ile anlat dese verebileceğim tek cevap Annem olur...”
Liliana Mocanu (Müşteri Hizmetleri Departmanı) - Arkas Romanya
“Anneler Günü birlikte büyüdüğümüz zamanı hatırlamanın, kutlamanın ve düşünmenin günü. Bana anne olduğumu ve kızımın dünyadaki en güzel, en zeki, en kibar ve en çalışkan çocuğu olduğunu hatırlatan gün. O benim dünyam! Ve tüm bunlar kızım olduğu için mümkün! “
Nuran Çolpan (Arkas Petrol Muhasebe Müdürü) - Arkas İzmir
“Dünyanın en saf sevgisi... “
Amel Begar (İthalat Departmanı) - Arkas Fransa
Anneler Günü bana her zaman kızımı ilk gördüğüm anı hatırlatıyor. Ve hayatım boyunca yaptığım onca şey içerisinde en çok anne olmaktan gurur duyuyorum.
Andrea Bianciotto (İhracat Dokümantasyon Müdürü) - Arkas France (Marsilya)
Benim için Anneler Günü yılın en önemli günlerinden biri, çünkü anne olmak dünyanın en güzel işi ve her iki çocuğum (8 yaşındaki Taïna ve 3 yaşındaki Kendrick) gösterdikleri sevgiyle bana bunu her gün hatırlatıyor.
Natacha Zouein (Muhasebe Müdürü) - Arkas Levant
Annelik; hediye, mücadele, mutluluk ve koşulsuz sevgidir. Annelik bana her gün kendi çocuklarımın başarılarında rol model olabilme ve kendi sınırlarımı zorlama gücünü verir.
Nesrin Acmola (Satın Alma ve İdari İşler Sorumlusu) - Arkas Romanya
İşimi keyif alarak yapıyorum çünkü kurumsal, şirket kültürü olan büyük bir firmada çalışmanın gururunu yaşıyorum… Anneler Günü ise hayatımın en özel ve en önemli kadınının günüdür. Asla unutulmaması gereken bir gün. Herkesin anneler günü kutlu olsun!
Alicia Vicent, (Danışma) - Arkas Spain
Annelik mutluluk ve sevgidir, hayattaki her şeyin üstündedir. Bir insanı hayata getirip onu büyütmek, eğitmek ve sevmekten daha güzel bir şey yoktur. Anne olmak bana kendimi daha güçlü hissettirdi. Sevgiyi benim için ölçüsüz kılıp tüm büyüklüğüyle önüme serdi.
Yasemin Toprak (Kıdemli İletişim ve Sosyal Medya Uzmanı) - Arkas İzmir
Anneler günün kutlu olsun Canım Annem🤍 Bana anneliği yaşattığın için teşekkürler Canım Oğlum🙏🏻
Ola Ballout (Ticaret Müdürü ) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
“ANNEM, sen benim dünyamsın. Her gün senin sayende güneş parlıyor ve evren gülümsüyor. Sen yanımdayken evrenin bana hep gülümsemesi için dua ediyorum. Başta meleğimin ve tüm özel annelerin Anneler Günü Kutlu olsun! “
Mirna Najem (Beyrut – Lübnan / Arkas Levant) - Arkas Levant
Anneler günü, ailedeki annenin, dolayısıyla bizim için hayatını feda eden kadınların, hasta olduğumuzda bütün gece başımızda bekleyen, bizi mutlu etmek için çok çalışan, düştüğümüzde kalkmamıza yardımcı olan ve en önemlisi bizi dünyalar kadar seven kadınların onurlandırıldığı kutlamadır.
Elif Ütteci (Finansal Kontrolör) - Arkas Mersin
‘’Yanımda oldukları, gözlerime baktıkları her âna binlerce şükür...’’
Vicky Spyropoulou (Müşteri Sadakati Temsilcisi) - Arkas Hellas
Anneler Günü bizlere, dünyaya getirdiğimiz harika varlıklara ve onların bize her gün öğrettikleri için ne kadar minnettar olduğumuzu, onlarla geçirdiğimiz tüm değerli anların tadını çıkarmamız gerektiğini hatırlatır.
Katerina Goula (Kurumsal İletişim Koordinatörü) - Arkas Hellas
Anneler Günü bana dünyadaki en iyi anneye sahip olduğumu hatırlatıyor!
Merieme Boudiaf (İnsan Kaynakları & İdari İşler Direktör Yardımcısı) - Arkas Cezayir
İnsan Kaynakları alanında altı yıldan fazla deneyime sahibim. İş ve aile içi görevlerimi birleştirdiğimde ise toplam 14 yıllık bir deneyimden bahsedebilirim. Hem iş hem de annelik konusunda başarılı olma baskısı gerçekten var. Kadınların çoğu aile kurduktan sonra iş hayatında kalmak ister. Çalışan annelerin hem kişisel hem de mesleki gelişimlerini destekleyen bir ortamda bulunması ise onların en iyi performansı göstermelerini sağlar. ARKAS, iş ve aile hayatı arasında mükemmel bir denge kurmama izin vererek beni bu anlamda destekliyor.
Gülşah Kaymak (Müşteri Temsilcisi) - Arkas Lojistik İstanbul
Kalbim ellerimin arasında🤍
Beatrice George (Kıdemli İthalat Dokümantasyon Müdürü) - Arkas Mısır
Kariyerle anneliği birlikte yürütmek zorlayıcı olduğu için hem başarılı bir kariyere hem de mutlu bir yuvaya sahip çalışan bir anne olarak bu yolculuğum, çoğu kişiye göre ulaşılması güç bir hedef gibi görünüyor. Ancak bunun benim için böyle olmadığını size söyleyebilirim. İki çocuk annesiyim. Oğlum Sherif Eczacılık Fakültesinde [GUC] okuyan 19 yaşında genç bir delikanlı, küçük kızım Mia ise 5 yaşında (KG2). Arkas Egypt’taki kariyerime yaklaşık 24 yıl önce üniversiteden mezun olduğumda başladım. O zamandan beri çok çalışıyor, hedeflerime ulaşmak ve çocuklarımı büyütmek için her türlü zorlukla mücadele ediyorum. Çıkmış olduğum bu yolculukta beni seven ve destekleyen harika bir aileye sahip olduğum için kendimi çok şanslı bir kadın olarak görüyorum. Bana göre iş ve ev arasındaki başarımın sırrı ve nedeni işimi ve ailemi çok seviyor olmam. Bu nedenle başarının anahtarının sevgi olduğuna inanıyorum. Yalnızca annemin ve eşimin yardımları sayesinde zamanımı iyi ayarlayabildim. Annelik zor. Çocuk yetiştirmek en güçlü anneler için bile zor olabilir, fakat nihayetinde bir kadının deneyimleyeceği en güzel yolculuktur.
Ümit Arslan (İdari İşler Sorumlusu) - Marport
Doğduğum günden beri hayatımda olan tek kadın ANAM.
Fazilet Eğilmez (Kıdemli Muhasebe Müdürü) - İzmir
Torunlar çok sevilir🤍
İlayda Demir Kani (Demuraj İşlemleri Uzmanı) - İzmir
Canım Kızım🤍
Vildan Korkmazyürek (Arkas Akademi Koordinatörü) - İstanbul
Her fotoğrafın ayrı bir anlamı var ama bu fotoğraftan bağımsız kızım bana bir gün sarılıp ‘’ eğer sen olmasaydın hayatın anlamı olmazdı’’ demişti. Bu beni inanılmaz etkilemişti.
Hale Bozkurt (Finans Uzman Yardımcısı) - İstanbul
Her baktığımda yüzümde tebessüm oluşturan ,hep iyi ki dediğim koşulsuz sevginin görsel hali 😊
Koray Zeybek (Satış Danışmanı)
Benim yüreği güzel ve fedakar Annem…
Leyla Güvenç (Global Müşteriler Müdürü) - İstanbul
“Bir resim bin sözcüğe, bir sözcük sonsuz sevgiye bedeldir.. ANNE“
Gamze Keskin (Armatör İlişkileri Operasyon Şefi) - Mersin
“Yıllarca ‘Bitek annem olsun bana bişey olmaz’ derken, o anne ben oldum onlar benim DÜNYAM….”
Banu Berker (iletişim ve Strateji Geliştirme Müdürü) - Arkas İstanbul
Bize can veren canim annem kalbimizsin
Beste Zeynep Çotuk (İnsan Kaynakları Müdürü) - İzmir
Sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiçeğisin🍀
Tuna Tacaloğlu (Muhasebe Koordinatörü) - Arkas Izmir
“Canım Annem, Anneler Günün Kutlu Olsun”
Azza Drira (Finans Departmanı) - Arkas Tunus
Annem tüm dünyamı temsil ediyor. Bu nedenle Anneler Günü benim için oldukça önemli bir gün. O gün anneme karşı hissettiğim tüm duyguları ifade edebiliyorum. Ne de olsa insan en çok annesinin kollarındayken huzur bulur. Annecim seni çok seviyorum ve senin için hayatta her şeyin en iyisini diliyorum.
Dania Ghalayini (Şube Müdürü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Annelik muhteşem bir yolculuktur. Bazen çok zor bazense son derece harikadır. Hayatta boynuma takabileceğim en değerli mücevher ikizlerimin beni saran kollarıdır.
Yasemin Yıldırım (Yabancı Dil ve Kültürler Merkezi Müdürü) - Arkas İzmir
“Dünyanın her yerinde anneler günü farklı farklı tarihlerde kutlansa da, her kültürde değişmeyen tek bir şey var o da annelerin ne kadar değerli olduğu. Hem annem, hem en yakın arkadaşım, iyi ki varsın, anneler günün kutlu olsun 💖”
Cosmina Chiru (İthalat Müşteri Temsilcisi) - Arkas Romanya
“Ben Cosmina, 32 yaşımdayım. Arkas Group’ta İthalat Müşteri Temsilcisi olarak çalışıyorum. Ancak eve gidince anne olarak çalışmaya devam ediyorum. Ve tüm bunların sonunda aldığım en güzel ödül çocuğumun gülümsemesi 😊.”
Pepe Civera (Muhasebe Departmanı) - Arkas Spain
“Bana göre annelik sevginin gölgesinde bulunan tüm duygulardan oluşan bir harmandır! Anneler çocuklarıyla ilgilenir, kimi zaman eğlenir, kimi zaman ise acı çeker… Bu büyük bir sorumluluktur. Fakat çocuklarımız “Seni seviyorum” dediğinde her şeyi unuturuz ve bu, hayatımızın en mutlu anlarından biridir.”
İlkay Sayılan (Medya İlişkileri Müdürü) - Arkas İstanbul
Kendi ayaklarınızın üstünde durun” annem kızlarının aklına bunu ilkokuldan bu yana işledi her gün beynimize kazıdı, biz yapabildik...her gün şükür ediyorum iyi ki içimize bunu işlemiş annem. Ben de kızıma öğretmeye çalışıyorum, başarabilmeyi umuyorum...Pandemi çalışan anneler için çok zor oldu ama çalışamayan anneler için de çok zor oldu...Tüm annelere her zamankinden daha çok güç, kuvvet, sabır diliyorum...En büyük gücümüz sevgimiz...Sevgi her zaman ilaçtır, sevgi yine de dünyamızı kurtarabilir, sevgi paylaştıkça çoğalır...
Dima Wehbe (Şube Müdürü) Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Anneler Günü, beni bugünkü ben yapan ve hayattaki tüm başarılarımda bana rehberlik ederek yol boyunca sonsuz motivasyon ve destek sağlayan ve en önemlisi beni koşulsuz seven kadını onurlandırdığım gündür. Annemin kızı olmaktan gurur duyuyorum!
Laurene Jawhar (Satış Müdürü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
Anneler Günü için söylenmiş basmakalıp sözler vardır, anneliğin kadınlara verilen en büyük armağan olması gibi. Ama doğruyu söylemek gerekirse benim için annelik, yalnızca iki hafta boyunca bebeklerimi taşıyıp onlara sarılamadığım, onları öpüp şımartamadığım ve onlarla oynayamadığım karantina süresi sırasında deneyimlediğim en zor, yorucu ve çetin zamandı. Dilerim hiçbir anne bir gün çocuklarından mahrum kalmaz. Bu vesileyle anneme, bize geçmişte ve hâlâ her gün gösterdiği destek, sevgi, ilgiden ve en önemlisi bizim de kendi çocuklarımızı, aynı sevgi dolu anne ve babamızın bizi yetiştirdiği gibi, yetiştirebilmemiz için gereken öz güven ve umudu sağladığından dolayı çok teşekkür ederim. “
Raneem Dawoud (İthalat Koordinatörü) - Beyrut – Lübnan / Arkas Levant
İki çocuklu yeni bir anne olarak anneliğin ne kadar zor olduğunu artık anlayabiliyorum. Bu özel günde annemi çok özlüyorum ve yanımızda olmasa da beni ve çocuklarımı her zaman koruduğunu biliyorum. Anne olduğum için çok mutluyum ve her annenin gösterdiği sınırsız sevgi ve çabadan dolayı onları takdir ediyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun!
Elias Savvidis (Ofis Destek Takımı) - Arkas Hellas
Bana sevildiğimi hissettiren tüm insanlar.
Insaf Salhi (Satış Temsilcisi) - Yang Ming Tunus
Kızım dünyaya geldiği günden itibaren hayatımın değiştiğini hissettim. Küçük kızım, gün ışığım, adeta hayatıma bir güneş gibi doğdu.