Dijital lojistiğin yeni ve hızlı adresi: Shipeedy.com

Denizyolu FCL/LCL, hava kargo ve demiryolu operasyonlarınız Arkas Lojistik’in yeni dijital platformu Shipeedy.com güvencesiyle artık dijital platformlarda! Shipeedy.com lojistikle ilgili ihtiyaç duyduğunuz her hizmeti geniş hizmet ağı, müşteri odaklı yaklaşımı ve optimal çözümleriyle sunuyor!

Dijital platformun güçlü armatör ilişkileri ve geniş acente ağı Türkiye’deki ve dünyadaki limanlardan yapılacak kapıdan kapıya ya da limandan limana ithalat ve ihracat operasyonlarında hem denizyolu FCL (tam konteyner) hem de denizyolu LCL (parsiyel) taşımacılık opsiyonlarını sunar. Platformun sunduğu bir diğer ürün de dünyaya yayılmış geniş hava yolu ağı sayesindeyse kapıdan kapıya ya da havaalanından havaalanına yapılacak operasyonlarınızı kolaylaştıracak hava kargo taşımacılığı. Hava kargo taşımacılığı sayesinde kısa süre içinde teslim edilmesi gereken ürünler kolayca alıcılarınıza ulaşabilir. Shipeedy.com ayrıca rayların ulaşabildiği her lokasyonda sunduğu çevreci ve karbon salınımı düşük demiryolu hizmetleriyle de kombine taşımacılık yönetiminizi kolaylaştırır.

Siz işinizi büyütmeye odaklanın, lojistik yönetimini Shipeedy.com’a bırakın! İhtiyaçlarınıza özel fiyat teklifini almak için hemen Shipeedy.com’a üye olun ve dijital lojistiğin olanaklarından yararlanmaya başlayın!