Dünya Denizciler Günü: Denizlerin Kahramanlarına

25 Haziran’da kutlanan Dünya Denizcilik Günü, denizcilik sektörünün insan merkezli yönlerini vurgulamak ve denizcilerin refahını, güvenliğini ve sosyal haklarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor. Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) tarafından belirlenen tema çerçevesinde, deniz taşımacılığındaki insani boyutlar ve sosyal sorumluluklar önem kazanıyor.

Arkas Line olarak, çalışanlarımızın refahı ve güvenliği bizim için en öncelikli konular arasında yer alıyor. Denizcilik sektöründe çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamında olmalarını sağlamak için sürekli olarak önlemler alıyoruz. Uluslararası güvenlik standartlarını aşan güvenlik prosedürleri uygulayarak personelimizin emniyetini sağlamaya özen gösteriyoruz. Çalışanlarımızın refahını artırmak için çeşitli projeler düzenliyor ve eğitim hizmetleri vb. alanlarda çalışanlarımızı destekliyoruz. Bu sayede, çalışanlarımızın ve toplumumuzun genel refahına katkı sağlamayı amaçlıyoruz.

Yönetişim ve iş uygulamalarımızda şeffaflık, etik değerler ve güçlü yönetim yapıları üzerine odaklanıyoruz. Bu sayede, güvenilir bir denizcilik şirketi olarak sadece çalışanlarımızın ve toplumumuzun refahını değil, aynı zamanda sektördeki genel sorumluluklarımızı da yerine getirmeyi hedefliyoruz

Arkas Line olarak, denizcilik sektöründeki insan odaklı yaklaşımımızla küresel denizcilik topluluğunda pozitif bir etki yaratmayı sürdüreceğiz.