Genç Profesyoneller için SKA İnovasyon Programı, Ocak 2024 Seçimlerinde Heyecan Verici Güncelleme!

Arkas Denizcilik Grubu, belirlenen sürdürülebilirlik önceliklerini takiben Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini desteklemeye yönelik heyecan verici bir fırsat olan UN Global Compact tarafından düzenlenen Genç Profesyoneller için SKA İnovasyon Programına katılacak.

BM’nin Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini desteklemek, şirketlerin hepimiz için daha iyi bir geleceğe katkıda bulunmalarına yardımcı olur. SKA’lar, dünyamızı iyileştirmek için kolektif olarak nereye gitmemiz gerektiğini ve nasıl gideceğimizi belirleyen güçlü bir hedef sunar. SKA’ları destekleyerek, şirketler aşırı yoksulluğu sona erdirmeye, eşitsizlik ve adaletsizlikle mücadele etmeye ve gezegenimizi korumaya yardımcı olabilirler.

UNGC Genç Profesyoneller için SKA İnovasyonu programı, katılımcı şirket içindeki genç yetenekleri desteklemek ve sürdürülebilirlik sorunlarına yenilikçi bir şekilde yaklaşmak için UN Global Compact’in endüstri profesyonelleri tarafından desteklenmektedir. Arkas Denizcilik Grubu, programı Aralık 2023 de duyurmuştur. Ocak ayı içeresinde Genç inovatörlerden oluşan Arkas Denizcilik Grubu genç inovatörleri de duyurulacaktır. Dokuz aylık bir sürdürülebilirlik programına katılmaya hak kazanacaklardır.