Yang Ming’in Türkiye’den Avrupa’ya Direkt Servisleri Artıyor

Yang Ming, Mersin ve İskenderun limanlarından hali hazırda var olan Avrupa servisinde servis ağını genişletirken, İstanbul ve İzmir’den de Kuzey Avrupa direkt servisine başlıyor.  

Tayvan merkezli, sektörün önde gelen armatörlerinden Yang Ming, 2009 yılında Yang Ming ve Arkas ortaklığı ile kurulan Yang Ming Anadolu Gemi Acenteliği’nde yıllardır başarı ile devam ettirilen Uzakdoğu servislerini ve hizmet bağlantılarını, İstanbul ve İzmir’den de Kuzey Avrupa direkt servisi ile artırmayı hedefliyor.

Yang Ming hattının hali hazırda Mersin ve İskenderun limanlarından NEX – NORTH EUROPE EAST MED EXPRESS ile verdiği servis , 21 Ekim 2019 tarihinden itibaren yeni rotasyonu ile müşterilerine daha geniş bir ağda hizmet vermeye başlıyor.

İstanbul ve İzmir’den direkt NET – NORTH EUROPE – TURKEY EXPRESS servisi ile hizmet vermeye başlayacak olan Yang Ming, Gemlik ve Samsun limanlarından da aktarmalı olarak taşıma yapacak. İstanbul’a ilk varış tarihi ise 27 Ekim olarak öngörülüyor.

Servislerin rotasyonu ise şu şekilde belirlendi:

NEX (North Europe East Med Express) servisi;

Iskenderun (Limak) – Mersin (MIP) – Haifa – Pire – Salerno – Felixstowe – Rotterdam – Hamburg  -Antwerp – Pire – İskenderiye (Aict In El Dekheila) – Iskenderun (Limak) – Mersin (MIP)

NET (North Europe Turkey Express) servisi;

Istanbul (Kumport) – Istanbul (Gebze) – Izmir (Alsancak) – Izmir (Aliağa) – Felixstowe – Hamburg – Antwerp – Pire – Istanbul (Kumport)