İzmir’in Gizli Hazinesi

18 Kasım 2019, Arkas Sanat Merkezi, İzmir

Profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç, Türkiye ve dünyanın ayrıcalıklı noktalarını keşfetmek için yeniden yola çıkıyor. Tarih boyunca birçok önemli olaya tanıklık etmiş İzmir’i, kordonu ve Arkas Sanat Merkezi’ni Saffet Emre Tonguç’un anlatımı ile izleyebilirsiniz.

İstanbul Light Festival

13-29 Kasım 2019, Zorlu Center, İstanbul

Dünyanın en ünlü ışık sanatçılarının bir araya geldiği, 24 ışık entelasyonunun yer aldığı İstanbul Light Festival, 13 Kasım’da Zorlu Center’da başlıyor. Işığı takip et mottosu ile hareket eden festival, en büyük açık hava sanat galerisi olma özelliği de taşıyor.

Best Of Mazhar Alanson

16 Kasım 2019, Adnan Saygun Sanat Merkezi, İzmir

Türk Pop Müziği’nin efsane ismi, MFÖ grubunun vokalisti Mazhar Alanson, 16 Kasım’da Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmirli müzikseverle buluşuyor.

Turkish Airlines Open 2019

7-10 Kasım 2019, Belek, Antalya

Avrupa’nın en prestijli ve heyecan verici golf turnuvalarının başında gelen, dünyanın en iyi golf profesyonellerinin yarıştığı Turkish Airlines Open Antalya’ya golf tutkunlarını çağırıyor. Son iki yıl İngiliz sörfçü Justin Rose’un şampiyon olduğu turnuva, bu yıl 7-10 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Bryan Adams

16 Kasım 2019, Ülker Arena, İstanbul

1990’ların pop balad kralı, “Have You Ever Really Loved a Woman,” Everything I Do ( I Do It For You), Please Forgive Me, Here I Am, Heaven, All for Love, ” ve “Run to You” gibi unutulmaz şarkıların sahibi Bryan Adams, uzun bir aradan sonra yeniden Türkiye’ye geliyor.  Grammy ve MTV Müzik Ödülleri başta olmak üzere sayısız ödülü ve 1oo milyonun üzerinde albüm satışı bulunan, Bilboard tarafından tüm zamanların en başarılı 30’uncu sanatçısı seçilen Adams, 16 Kasım 2019 Cumartesi gecesi Ülker Arena’da sahne alıyor.

Andy Warhol

7 Kasım-31 Aralık 2019, UNIQO Expo, İstanbul

Pop Art’ın dahisi Andy Warhol’un aralarında ikonikleşen Marilyn Monroe, Campbell Soup ve Flowers gibi ünlü eserlerinin de dahil olduğu toplam 90 eser #SagolWarhol mottosuyla 16-17 Kasım’da Uniqo Expo’da sergilenecek.

Amsterdam Işık Festivali

28 Kasım 2019-19 Ocak 2020, Hollanda

Hollanda’yı kışın ziyaret etmek için mükemmel bir neden olan Amsterdam Işık Festivali, bu yıl 28 Kasım’dan 19 Ocak’a kadar görülebilecek. Kentin turistik bölgesindeki UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ünlü kanalların üzerinde ve çevresinde yapılan ışık gösterilerini gemi turları ile izleyebileceğiniz festival, Avrupa’nın en iyi festivallerinden biri olarak görülüyor.

Tallinn Noel Pazarı

15 Kasım 2019-7 Ocak 2020, Estonya

Baltık Denizi’nin incisi Estonya’nın başkenti Tallinn, rengarenk süslenmiş çam ağaçları, ışıltılarla bezenmiş caddeleri, pırıltılar saçan vitrinleri ile 15 Kasım’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor. 2019 Yılı Avrupa’nın En İyi Noel Pazarı seçilen Tallinn, bu sene kaçırılmayacak etkinler arasında gösteriliyor.

Kuzey Işıkları

Kasım, Norveç

Herkesin görmeyi hayal ettiği, eşsiz bir doğa olayı olan, Avrupa’da en iyi Norveç’in Tromso bölgesinde görülebilen Kuzey Işıkları veya Aurora Borealis, bu yıl da gezginleri bekliyor. Kasım ayında görülme olasılığı yüksek olan Kuzey Işıkları, Norveç’in ünlü fiyordlarını görmek için de bir alternatif sunuyor.

Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix 2019

29 Kasım-1 Aralık, Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri

Yas Adası’ndaki Yas Marina Pisti’nde gerçekleşecek, F1™’in tek alacakaranlık yarışı, sezonun son müsabakası Abu Dhabi Grand Prix, yarış sonrası konserler ve Abu Dabi’nin en iyi eğlence parklarına sınırsız erişim olanağı ile 29 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerçekleşiyor.

Roma Caz Festivali

1 Kasım-1 Aralık 2019, İtalya

Caz müziğin birbirinden önemli isimlerini bir araya getiren, Kasım ayında şehrin en popüler festivallerinden Roma Caz Festivali, ülkenin en iyi caz müzisyenleri aracılığı ile 1 Kasım-1 Aralık tarihlerinde çeşitli seçkiler sunuyor.