Arkas, Husbandry ve Acente Hizmetlerini Posidonia 2024’te Anlattı

08.06.2024

Arkas, dünyanın en önemli denizcilik fuarlarından biri olarak görülen Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda husbandry ve acente hizmetleriyle yerini alarak “Limandan Limana Yanınızdayız” mottosuyla sektör profesyonelleriyle buluştu.

İki yılda bir gerçekleştirilen Posidonia 2024 Uluslararası Denizcilik Fuarı, 3-7 Haziran tarihlerinde Yunanistan’ın Başkenti Atina’da Metropolitan Expo’da gerçekleştirildi. Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in katılımıyla açılan fuar; makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar denizcilikle ilgilenen, Avrupa, Balkanlar, Amerika, İskandinavya, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Kuzey Afrika olmak üzere 103 ülkeden 29 bin ziyaretçiyi çatısı altında buluşturdu. Fuarda Türkiye ve yurt dışı acentelerinin yanı sıra Arkas Bunker ile yer alan Arkas, “Limandan Limana Yanınızdayız” mottosuyla sektör profesyonellerinin ihtiyacına uygun çözümleri ve deneyimlerini paylaştı.

Denizcilik sektöründe 100 yılı aşkın tecrübesiyle 7/24 ve kaliteli hizmet sunan Arkas, deneyimli ekipleri, yerel bilgi birikimi, geniş tedarikçi ağı ve güçlü ilişkileriyle dünyada 57 limanda paydaşlarına   mürettebat değişikliği, konaklama, ulaşım, tıbbi bakım, kanal ve boğaz geçişleri sırasında güvenlik hizmeti, geçiş düzenlemeleri, sertifikaların yenilenmesi, gümrükleme, su analizi, fümigasyon ve dezenfeksiyon hizmetleri ve motorlu tekne hizmetleri birçok konuda acente desteği veriyor.