“Geleceğim Arkas”ta Mezuniyet Coşkusu

Arkas Akademi’nin Arkas Narlıdere Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için hazırladığı “Geleceğim Arkas Stajyer Gelişim Programı” 2018-2019 programı başarıyla tamamlandı.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilen “Geleceğim Arkas Stajyer Gelişim Programı”nda, Arkas Narlıdere Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıfta okuyan 22 öğrenci, sertifikalarını alarak programı başarıyla tamamladılar.

Program Arkas’ı, yapılan işi ve sektörü daha iyi tanıtarak gençlerin mesleki konularda kendilerini geliştirmelerini, kişisel gelişim konularındaki yetkinliklerini artırmayı, onlara araştırma yapma ve çözüm üretme becerisi kazandırıyor.

Öğrenciler, dokuz ay boyunca ilgili bölümlerde kendi geleceklerine yön verebilecekleri ve farkındalıklarını artıracakları kapsamlı bir staj yapma olanağı buldular.

Mentor Desteği İle Daha Da Güçlü

“Geleceğim Arkas” kapsamında uzun yıllardır Arkas’ta tecrübe kazanmış, şirket politikası, kurum gereklilikleri, çalışma stratejileri ve kariyerini yönlendirme konularında tavsiyelerde bulunabilecek Arkas çalışanları programa katılan öğrencilerle deneyimlerini paylaşıyor.

Yıl Boyunca Puan Topluyorlar

Öğrenciler staj süresince katıldıkları mesleki eğitimler ve pre-post test sonuçlarından, staj yaptıkları bölümde gösterdikleri performanslarından ve mentorluk sürecinden ortalama bir başarı puanı elde ediyorlar. Elde ettikleri bu nihai puanla yılın en başarılı stajyer öğrencileri belirleniyor.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın da katıldığı mezuniyet töreninde öğrenciler okulun yanı sıra bu kapsamlı programdan da mezun olmanın heyecan ve mutluluğunu aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştılar.