YURT İÇİ ETKİNLİKLER

J Balvin Konseri

26 Temmuz 2019 KüçükÇiftlik Park, İstanbul

Latin müziğinin son yıllardaki en büyük temsilcisi, Grammy ödüllü, ikinci nesil reggaeton devriminin lideri J Balvin, 26 Temmuz’da ilk defa Türkiye’de sahne alıyor.

Chill-Out Festival Bodrum 2019

19-20 Temmuz, Xuma Village, Bodrum, Muğla

Bu yıl 5.si düzenlenecek Chill-Out Festival Bodrum, deniz ve doğanın eşliğinde, müzikal performanslar ve lezzetli yeme içme alternatifleri ile 19-20 Temmuz’da Bodrum’da gerçekleşiyor.

Akbank 37. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi

28 Haziran-31 Temmuz 2019, Akbank Sanat, İstanbul

Küratörlüğünü Prof. T. Melih Görgün’ün üstlendiği sergi, yarışma sonucu seçilen ve “Ortak Stratejilerin Gösterisi” temalı 20 eser ile 31 Temmuz’a kadar izleyicileri bekliyor.

Arkas Koleksiyonu’nda Post-Empresyonizm Sergisi

28 Temmuz’a kadar, Arkas Sanat Merkezi, İzmir

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden 48 sanatçı ve 102 eserin yer alması ile Türkiye’deki en kapsamlı Post-Empresyonizm sergisi olan Arkas Koleksiyonunda Post-Empresyonizm Sergisi, 28 Temmuz’da son kez İzmirli sanatseverlerle buluşuyor.

Dansın Ritmi

25 Temmuz 2019, Hodjapasha Gösteri ve Etkinlik Merkezi, İstanbul

Osmanlı Saray dansları ve Anadolu’nun çeşitli yöre dansları, oryantal danslar ve ritm show ile harmanlanarak, tarihi atmosferde 360 derece görsel efektler ve muhteşem kostümler ile birlikte 25 Temmuz’da sunuluyor.

YURT DIŞI ETKİNLİKLER

Baalbeck Uluslararası Festival

5 Temmuz– 3 Ağustos 2019, Baküs Tapınağı, Baalbek, Lübnan

Lübnan’ın kültürel ve turistik yaşamının sanatla birleştiği, Orta Doğu’daki en eski ve prestijli festivallerinden Baalbeck Uluslararası Festivali, 5 temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında sanatseverleri bekliyor. Rock ve pop dinletilerinin yanı sıra bale ve tiyatro gösterilerinin de yer aldığı festival, Arkeolojik bir mucize olan ve dünyanın en iyi korunan tapınaklarından ikonik Bacchus Tapınağı’nda gerçekleşiyor.

Back side: Fashion From Behind Sergisi

5 Temmuz-17 Kasım 2019, Bourdelle Museum, Paris, Fransa

Paris’in moda müzesi Palais Galliera; Chanel, Martin Margiela, Azzedine Alaïa, Yohji Yamamoto gibi isimler aracılığıyla sıradışı bir konsepte ev sahipliği yapıyor. Renovasyon amacıyla geçici bir süre Bourdelle Müzesine taşınan Palais Galliera, insanların yüzlerine takıntılı bir toplumda, modayı çoğunlukla görünmeyen ve dokunulamayan sırt bölgesi aracılığıyla yorumlamayı orijinal ve beklenmedik bir tema olarak ifade ediyor.

Tomorrowland 2019

19-21& 26-28 Temmuz 2019, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom, Belçika

Her yıl biletlerin rekor sürede satıldığı, dünyanın en büyük elektronik dans müziği festivali Tommorrowland, bu yıl 19 Temmuz’da kapılarını açıyor. Sahne tasarımı ve prodüksiyon ile adeta mitolojik bir diyarı anımsatan festivalin bu yılki teması Bilgeliğin Kitabı.

Olafur Eliasson: In Real Life Sergisi

11 Temmuz 2019 – 5 Ocak 2020, Tate Modern Müzesi, Londra, İngiltere

Guggenheim Bilbao Müzesi iş birliği içinde Tate Modern tarafından düzenlenen “In Real Life” sergisi, Danimarkalı-İzlandalı sanatçı Eliasson’un topluma ve çevreye olan derin duyarlılığını gözler önüne seriyor. Algı, hareket ve etkileşim üçgenine odaklanan sergi 11 Temmuz’da açılıyor.

Maschsee Gölü Festivali 2019

31 Temmuz-18 Ağustos 2019, Hannover, Almanya

Kuzey Almanya’nın en büyük açık hava partilerinden biri olan Maschsee Gölü Festivali, göl kenarı boyunca konser, kabare performansları ve gastronomi spesiyaliteleri gibi birçok etkinlik ile 31 Temmuz’da start alıyor.