Technogym Koşu Bandında 24 Saatlik Dayanıklılık Testi

Technogym Türkiye Distribütörü AVV A.Ş., #hareketetiyiyaşa mottosuyla sağlıklı bir yaşam tarzının bireyler tarafından benimsenmesi amacıyla Türkiye’de yaptığı çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda Ekim ayı sonunda İstanbul Zorlu Center’da “Harekete Meydan Oku”ndu.

Topluma düzenli fiziksel aktivite, dengeli beslenme ve olumlu zihinsel tutuma dayalı bir yaşam tarzı aşılamak için 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerde bulunan Technogym The Wellness Company, 100’ün üzerindeki ülkede yaygın ağıyla fitness ve wellness konusunda dünyanın liderleri arasında yer alıyor. Technogym Türkiye Distribütörü AVV A.Ş. de daha fazla hareketi teşvik etmek önemli etkinliklere imza atıyor.

Technogym, Zorlu Center’e mağaza kurdu.

Technogym, Zorlu Center meydan katında 25-26-27 Ekim tarihlerinde bir pop-up mağaza kurdu. Mağazada ünlü mimar-tasarımcı Antonio Citterio’nun tasarladığı ve bir çok tasarım ile teknoloji ödülünü kazanmış, bireysel kullanıma uygun “Personal Line” ürünleri ve aksesuarları yer aldı. Burada ziyaretçiler, Personal serisini deneyimleme fırsatı buldular.

24 saatlik performans denemesi

Ürün deneyiminin yanısıra Technogym Uzman Eğitmeni Özgür Tetik aynı alanda Türkiye’de bir ilke imza atarak 24 saatlik bir koşu performansı denemesi gerçekleştirdi.

Bu dayanıklılık koşusu, 26 Ekim 12.00’de başlayıp 27 Ekim 12.00’de sona erdi. Tüm koşu canlı olarak sosyal medyadan yayınlandı. Bu performans hiç durmadan 24 saat çalışan olan Technogym RUN1000 serisi koşu bandından gerçekleştirildi. Özgür Tetik’e kadın ve erkek olmak üzere 6’şar kişilik iki takım, 24 saat boyunca 2 farklı model Technogym koşubanında eşlik etti. Bu takımlar farklı zamanlarda 2’şer saatlik performans gerçekleştirerek 24 saati tamamladılar. Technogym koşu bantlarının teknolojisi ve sağlamlığı da sporseverlerle paylaşılmış oldu.

Türkiye’de ilk kez yapılan bu dayanıklılık performansının destekçileri ise Uludağ Premium, Clinic Athletic, LG, Under Armour ve Power Group.  Power TV ve Power Fm’i bünyesinde bulunduran Power Group, Power APP üzerinden etkinliği 24 saat canlı olarak yayınladı.