Shipeedy Dragon Team Eskişehir’de Üçüncülük Elde Etti

08.08.2024

Arkas çalışanlarından oluşan ve sponsorluğunu Shipeedy Lojistik’in üstlendiği Shipeedy Dragon Team, Eskişehir’de düzenlenen su sporları festivalinde üçüncü oldu. Ekip, takviminde yer alan İstanbul ve İzmir’deki festival yarışlarında kupa kaldırmak istiyor.

İki yıl önce bir araya gelen ve Arkas Holding, Arkas Lojistik, Arkas Liman ve Terminal Hizmetleri ile Arkas Otomotiv çalışanlarından oluşan Shipeedy Dragon Team kürek takımı, yeni başarılara imza atıyor. Daha önce Dragon Kürek Festivali ve Su Sporları festivallerine katılarak birçok kupaya sahip olan takım, en son 27 Temmuz’da Eskişehir Belediyesi tarafından düzenlenen su sporları festivalinde mücadele etti. Ekip, buradaki yarışlarda üçüncü oldu. Shipeedy Dragon Team, 21-22 Eylül’de İstanbul Maltepe ve 28-29 Eylül’de ise İzmir Karşıyaka’da yapılacak dragon festival yarışlarında da mücadele edecek.

2023 yılından beri sponsorluğunu Shipeedy Lojistik’in üstlendiği takım, geçen yıl HSB Marine tarafından düzenlenen İstanbul Dragon Festivali’nde funsport kategorisinde şampiyon olmuştu. Bu festival Türkiye’de yapılan en kapsamlı festival olarak öne çıkıyor. Shipedeey Dragon Team, yine geçen yıl Eskişehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 29 Ekim 100. Yıl Cumhuriyet Kupası müsabakalarında ise üçüncülük elde etmişti.