Don Kişot’um Ben

17 Ocak 2019, Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu, İzmir

Mihail Bulgakov’un Cervantes’in romanından sahneye uyarladığı, başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı, yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu ‘Don Kişot’um Ben’, 17 Ocak Cuma akşamı 20.30’da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda!

Amadeus

13 Ocak 2019, Uniq Hall, İstanbul

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin efsanevi bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi AMADEUS 13 Ocak’ta Uniq Hall’da! Selçuk Yöntem, Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’ın başrollerini paylaştığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyun, 12 kişilik koro ve 10 kişilik canlı orkestradan oluşan 35 kişilik ekibiyle sezonun en çok dikkat çeken prodüksiyonlarından birisi olarak gösteriliyor.

36.Harbin Uluslararası Buz ve Kar Heykel Festivali

25 Şubat 2020’ye kadar, Harbin, Çin

Çin’in kuzeyindeki Harbin kentinde düzenlenen, dünyanın en büyük buz ve kar festivali, her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 Ocak’ta görkemli bir açılış yapacak. Eski zamanlardaki balıkçıların yaktıkları mumların kolay sönmemesi için buzu oyarak içine koyması ile doğan ve yıllar içerisinde bir sanat halini alan festival, Ayasofya Müzesi, Rus Katedrali gibi dünyadaki önemli yapıtların taklitleri ve Çin saraylarının renkli lazer ışıklarıyla süslenen buzdan dev minyatürler ile 25 Şubat’a kadar ziyaretçilerini kristal dünyaya bekliyor.