Arkas Trio Yeni Yıl Konserlerinde

Türkiye’nin ilk kurumsal üçlüsü olan Arkas Trio, yeni yıla girerken iki konserle müzikseverlerle buluştu. Arkas Holding desteğiyle Buca Belediyesi tarafından ilk kez organize edilen “Buca Belediyesi Yeni Yıl Konseri” ile açılışı yapan Arkas Trio, 18 Aralık’ta Buca St. Baptist Kilisesi’nde sanatseverlerle buluştu. 19 Aralık’ta ise İzmir Musevi Vakfı Cemaati Konseri’nde Arkas Trio, izleyicinin karşısına ikinci kez Bet-İsrael Sinagogu’nda çıktı.

Uluslararası başarılara sahip solist sanatçılardan oluşan ve Türkiye’nin ilk kurumsal triosu olan Arkas Trio, yeni yıla günler kala İzmir’de iki ücretsiz konser birden verdi.

Keman solist sanatçısı Tuncay Yılmaz, piyano solist sanatçısı Emre Elivar ve Alman çello solisti Gustav Rivinius’tan oluşan Arkas Trio, “Buca Belediyesi Yeni Yıl Konseri”nde sahneye çıktı. Sanatçıların Buca St. Baptist Kilisesi’nde 18 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’de yer aldığı etkinlikte, F. Schubert – Notturno, Mi bemol Majör, op.  148 D 897,   F. Mendelssohn-Trio No. 1, Re minör, op. 49 ve A. Piazzolla – Tangolar izleyiciye sunulacak eserler arasındaydı.

Arkas Trio, 19 Aralık’ta ise ise İzmir Musevi Vakfı Cemaati Konseri’nde sevenleri ile buluştu. Saat 20.00’de Bet-İsrael Sinagogu’nda düzenlenen İzmir Musevi Vakfı Cemaati Konseri’nde F. Schubert – Notturno, Mı Bemol Majör, Op. 148 D 897, F. Mendelssohn – Trio No. 1, Re Minör, Op. 49 ve A. Piazzolla – Tangolar, Oblivion, Chiouillin De Bachin, Otono Porteno eserleri seslendirildi.

İren Özel, Lucien Arkas, Sami Azar
Tuncay Yılmaz, Emre Elivar, Gustav Rivinius (Bet İsrael Sinagogu)
St. Baptist Kilisesi