Autoport’a Performans Ödülü

Kocaeli Sanayi Odası’nın bu yıl 12’ncisini düzenlediği ‘Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde Autoport’a “Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Sektörü” kategorisinde ödül geldi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun hazır bulunduğu törende dereceye giren firmaların temsilcilerine ödülleri protokol tarafından verildi.

Firmaların Verimlilik, Yenilikçilik ve Markalaşma, Topluma Katkı, İstihdam, Çalışanların Geliştirilmesi ve Bilinçlendirilmesi, Dış Ticaret ve Finansal Sonuçlar olmak üzere 7 farklı kriterde değerlendirildiği organizasyonda Autoport, “Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Sektörü” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi ve tanıtımlarına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri sahiplerini buldu. Firmaların 7 kategoride 360 derecede değerlendirildiği çalışmada, 24 şirkete KOBİ ile Büyük ve Orta Ölçekli İşletme Ödülü verildi.

Ödülü Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Autoport adına İşletme Müdürü Bilgin İşler’e takdim etti.