Arkas Holding Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu Değerlendirme Toplantısı İzmir’de Gerçekleştirildi

Arkas Holding Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu yöneticileri,  “Birinci Çeyrek Değerlendirme Toplantısı” için İzmir’de buluştu. Yönetim kadrosu ve grup çatısı altında faaliyet gösteren Autoport, Limar, Marport ve Railport yöneticilerinin bir araya geldiği organizasyon, özel olarak hazırlanan etkinlikler ile keyifli anlara sahne oldu.

Arkas Holding Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu 19-20 Nisan tarihlerinde “Birinci Çeyrek Değerlendirme Toplantısı” için İzmir’de bir araya geldi. Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu markalarının yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon, Arkas Holding’in kurumsal koleksiyonuna ev sahipliği yapan  Arkas Sanat Urla’da başlayarak Arkas Holding tarafından restore edilen tarihi Mattheys Köşkü ve göz kamaştırıcı bir manzaraya eşlik eden Lucien Arkas Bağları’nda düzenlenen özel programlar ile devam etti.

Grup Markalarının Yeni Dönem Hedefleri Masaya Yatırıldı

Yoğun bir gündem ile gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde ise grup markalarının geçmiş performansları, yeni dönem proje ve hedefleri masaya yatırıldı. Tüm departman yöneticilerinin detaylı bilgi paylaşımında bulunduğu toplantıda, Liman ve Terminal İşletmeleri Grup Başkanı Özgür Kalelioğlu yaptığı konuşmasında; “Grup olarak öncü yatırımlarımız ile sektöre yön vermeye devam ediyoruz. 2023 yılındaki başarılı performansımızın yeni yatırımlarımız ile birlikte 2024 yılında da artarak devam edeceğine inancım tam” dedi. Özgür Kalelioğlu ayrıca “Dünyanın en büyük konteyner gemilerine kapılarını açan Marport’ta yılın ikinci ve üçüncü çeyreğinde limana tesis edilecek 4 yeni STS vincimiz ile maksimum operasyon hızına ulaşarak sektördeki öncü rolümüzü sürdüreceğiz. Türkiye’nin ilk otomotiv terminali olarak inşa ettiğimiz Autoport’ta ise liman dışı stok saha yatırımımız ile kapasitemizi artırdık. Liman tarafındaki araç stok saha kapasitesi ve rıhtım gemi kabul kapasitesini de artırmayı hedeflediğimiz yeni projelerimiz ile hizmet kalitemizi maksimum düzeyde tutacağız. Grubumuzun göz bebeği olan doğu-batı ticaret koridorunda yeni bir intermodal lojistik terminali olarak tasarladığımız ve yatırım süreci devam eden Railport’un, Türkiye ekonomisine ve grubumuza sağlayacağı katma değer ile de 2024 yılını taçlandıracağız. Bu doğrultuda, sürdürülebilir başarımızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Duayen Sanatçı Müjdat Gezen ile Keyifli Sohbet

Duayen sanatçı ve yazar Müjdat Gezen’in keyifli sohbeti ile devam eden program, Müjdat Gezen’in büyük bir hassasiyetle aktardığı, 9 Eylül 1922 günü İzmir Hükümet Konağı’na asılarak Kurtuluş Mücadelesi’nin zaferle bitişini sembolize eden Türk bayrağı’nın dokunaklı hikayesi ve bayrağın, Arkas Holding Liman ve Terminal İşletmeleri Grup Başkanı Özgür Kalelioğlu’na takdimi ile sona erdi.