7/24 Açık Ofis: Limon

Marport Liman İşletmeleri’nin dijitalleşme kapsamında çalışanlarına yönelik mobil aplikasyon olarak geliştirdiği  Limon (Liman-Online) uygulaması kullanıma açıldı.

Liman ve online kelimelerinden esinlenerek oluşturulan Limon projesinin ilk adımları geçen yılın başında atıldı. Proje, Marport çalışanlarının kendilerini ilgilendiren her türlü ihtiyacı dijital ortamda 7/24 karşılaması amacıyla tasarlandı. Marport Liman İşletmeleri’ndeki tüm çalışanlara uzaktan erişim imkanı sağlamak üzere geliştirilen Limon’un fonksiyonları, 7/24 çevrimiçi olarak ofis işlemlerine ulaşabilmeyi mümkün kılıyor.

İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün liderliğinde, Bilgi Sistemleri Direktörlüğü’nün koordinasyonunda ve İş Geliştirme ekibinin katkılarıyla hayata geçen uygulamayla kurum içi iletişimin artırılması da hedefleniyor.

Limon üzerinden; özlük ve iletişim bilgilerine, izin yönetimi ekranlarına, ücret bordrolarına, alınan eğitim bilgilerine, etik hattına, öneri sistemine, çeşitli anketlerin uygulanabileceği platformlara, iş güvenliği bildirimlerine, şirket içi duyurulara, çeşitli prosedür ve yönetmeliklere ve bireysel taleplerin iletilebileceği alanlara ulaşılabiliyor. Geliştirilmeye açık olan uygulamada tasarımları devam eden iç işe alım, eğitim ve gelişim planlama modülleri de ilerleyen dönemde devreye alınacak.

Ayrıca, şirket çalışanlarının haricinde Limon’u indiren kişiler, Marport’tan haberler, açık pozisyonlar ve etkinliklerle ilgili bilgi alabilecekler. Google Play Store ve App Store’da yayınlamaya başladığı ilk günde 400’e yakın Marportlu tarafından indirilen Limon uygulaması, şirket çalışanlarının tamamına yakını tarafından kullanılıyor ve aktif geri bildirim sistemi ile çalışan memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Limon aplikasyonunun yakın zamanda tüm “Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu” şirketlerinde yaygınlaştırılması planlanıyor.