Volvo’nun Avrupa’ya Örnek Yetkili Satıcısı Volcar Otomobil Gaziemir Ödüllendirildi

Volvo Cars, geçtiğimiz yıllarda başlattığı, VRE (Yeni Yetkili Satıcı Konsepti) ve VPS (Kişisel Servis Teknisyeni) konseptlerini Avrupa’da en iyi uygulayan yetkili satıcı olarak Volcar Otomobil Gaziemir’i seçti.

Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Can Yıldırım, Volvo Cars EMEA İnternational Başkan Yardımcısı Frank Versaevel’ın elinden aldı.

İsveçli dünya markası Volvo, hayata geçirdiği, satış ve servis noktasının hem iç hem de dış tasarımı (VRE) ile Volvo sahiplerine özel kişisel servis teknisyenleri sunan (VPS) iki yeni konseptini Avrupa’da en iyi uygulayan yetkili satıcı olarak Arkas Holding iştiraki Volcar Otomobil Gaziemir’i seçti.

Volcar Gaziemir showroom’unda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Volvo Car Turkey ve Volcar üst düzey yöneticileri ve çalışanları önemli bir başarıya tanıklık etti. Volcar Otomobil Gaziemir  adına ödülü Volcar Otomobil ve Arkas Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Can Yıldırım, Volvo Cars EMEA İnternational Başkan Yardımcısı Frank Versaevel’ın elinden aldı.

Volvo Cars özellikle VPS konsepti ile öne çıkıyor. Konseptin temel amacı  Volvo sahiplerine kişisel ve özel hizmet vermek.Otomobil sahipleri, servis randevusundan otomobilleriyle ilgili tüm teknik konulara kadar yalnızca kişisel servis teknisyenleri ile iletişimde oluyor. Kişisel Servis Teknisyeni VPS uygulaması ile randevu alan müşterilere daha ayrıcalıklı hizmet sunuluyor ve müşteriler dilediği kişisel servis teknisyenini seçme şansı buluyor. İşin başından sonuna kadar bu teknisyen ile doğrudan iletişime geçerek en hızlı ve sorunsuz şekilde hizmetin tamamlanması sağlanıyor. Rutin bakım işlemlerinde 45 dakika gibi kısa zaman içerisinde araç hazır hale getirilerek, Volvo sahiplerinin zamanlarından tasarruf sağlamaları mümkün kılınıyor.

VRE konsepti ise yetkili satış ve servis noktasının iç ve dış mimarisine odaklanıyor. İç kısımda, İskandinav tarzı minimal, sade ve şık mobilyalar kullanılırken şeffaflık ön plana çÇıkartılıyor. Dış kısımda ise büyük iç ve dış camlarla satış ve servis alanları birbirine entegre  ediliyor.

Volvo Cars, 1927’den bu yana faaliyet gösteriyor. Bugün yüzden fazla ülkede satış yapan, insanları ve güvenliği odak noktasına alan marka dünyanın en bilinen otomobil üreticilerinden biri haline geldi. Çığır açan başarıları ve ödüllü otomobilleri ile Volvo, önümüzdeki dönemlerde elektrikli otomobilleriyle çıtayı yükseltmeye ve lider vizyona sahip olmaya devam edecek.