Technogym Otizmli Çocukların da Yanında!

Technogym’in Türkiye, Türkmenistan ve KKTC distributörü AVV Spor, otizm farkındalık ayı olarak belirlenen Nisan ayında otizmli çocukların eğitimlerini yaşam alanlarına dahil etmeyi sağlayan bir eğitim kiti olan Tolkido ile bir iş birliği yaptı. “Türkiye’nin En İyi İş Verenler Ödül Töreni”’ninde yerini alan AVV Spor, alana konumlandırdığı Technogym koşu bantları ile atılan her adımı bağışa dönüştürdü.

Technogym’in Türkiye, Türkmenistan ve KKTC distributörlüğünü elinde bulunduran AVV Spor A.Ş, yalnızca tüketicilerin değil çalışanlarının da hayat standardını iyileştirmek üzere adımlar atıyor. Great Place to Work (Çalışmak İçin Harika Yer) farkındalık programını tamamlayan AVV Spor, yüksek güven kültürüne sahip ve güven temelli mükemmel iş yerini” temsil eden sertifikayı geçtiğimiz senenin sonlarında almıştı.

Daha iyi bir kurum kültürü oluşturmak ve çalışanları ile birlikte yüksek güvene dayalı  bir iş yeri ortamı inşa etmek adına başlattığı Great Place to Work® yolculuğunun ilk adımı olan Great Place to Work Recognition programını tamamlayan AVV Spor A.Ş Technogym The Wellness Company, bu yıl Wyndham Grand Levent’te gerçekleştirilen Great Place to Work “Türkiye’nin En İyi İş Verenler Ödül Töreni”’ninde yerini aldı. Türkiye’nin en iyi iş verenlerinin seçildiği ve ödüllerinin verildiği törende Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve çalışanları katılım sağladı.

Great Place to Work Certified şirketlerinden Technogym de Nisan ayı otizm farkındalık ayı kapsamında Tolkido ile bir işbirliği yaptı. Tolkido, otizmli çocukların eğitimlerini yaşam alanlarına dahil etmeyi sağlayan bir eğitim kiti. Otizmli çocukların öğrenmelerini kolaylaştıran Tolkido sayesinde otizmli çocuklar yeni bir kelimeyi % 48 oranında daha kolay öğreniyor. Ödül töreninin düzenlendiği alana konumlandırdığı Technogym koşu bantlarında atılan her adım bağışa dönüştü. Her 1000 MOVEs’un bir Tolkido’ya eşit olduğu organizasyonda, katılımcıların destekleri ile toplamda 5000 MOVEs yapılarak, 5 Tolkido’nun ihtiyaç sahibi ailelere ulaşması sağlandı.