Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde dersler başladı

Rüzgarıyla Dünyanın en iyi yelken parkurlarından sayılan Çeşme’de, gençlerin rüzgarla dans etmeyi, yelkeni öğrendiği Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde 22 Haziran’da yelken eğitimleri başladı.

Çocukların ve Gençlerin Sağlığı İçin Gerekli Bütün Önlemler Alındı

Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Sağlık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayınladığı Covid-19 salgını sırasında spor programlarında alınacak önlemler rehberini dikkate alarak, çocukların ve gençlerin sağlığını ön planda tutuyor.

Tesiste alınacak temel önlemler arasında; kulüp çalışanları ile birlikte kulübe giriş izni olan sporcular ve kursiyerlerin sağlık durumlarının görüntülenmesi (anketler, ateş ölçümü, vb.), sosyal mesafenin korunması, kişisel koruma ekipmanlarının kulüp tarafından girişte temin edilmesi, (yüz maskeleri vb.), tüm alanların her kullanımdan sonra düzenli olarak dezenfekte edilmesi gibi maddeler yer alıyor.

Genç Yelkenciler Rüzgarla dansı öğreniyor

Pandemi tüm dünyada gösterdi ki adaptasyon kaslarımız kuvvetli olmalı. Bunu öğrenmenin en iyi yeri de doğa. Deniz; vücut direncini yükseltir, suyundaki vitaminler, mineral tuzları ve mikroorganizmalar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirdiği gibi vücuttaki tüm kasları kuvvetlendirir. Deniz ve yelken mücadeleyi öğretir. Çabuk karar verebilme, kriz yönetimi becerileri ve özgüven katar.

Rüzgarıyla Dünyanın en iyi yelken parkurlarından sayılan Çeşme’de, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, 22 Haziran’da yelken sporuna yeni soluklar kazandırmak için start aldı. TYF Spor Toto Yıldızlar Kupası’na ev sahipliği yapan, milli takıma birçok sporcu kazandıran kulüpte, 7-15 yaş arası çocuklara tam gün ya da yarım gün olmak üzere denizde eğitmenler eşliğinde birebir pratik yapma imkanı sağlanıyor. Haftaiçi her gün, 3 haftalık programlara kayıt olabilen öğrencilerin eğitimi 28 Ağustos’ta son buluyor.

Gruplar dolmadan bilgi ve kayıt için:
Telefon: 02327231915
E-posta: bilgi@arkascesmeyelken.org