Kristal Yağları’na Ödül Yağmuru

Ürünleri yurt içi ve yurt dışında büyük beğeniye sahip Kristal Yağları ödüle doymuyor.  Yeni Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı, Uluslararası Zeytinyağı Konseyi (IOC) himayesinde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından organize edilen  “IOC-UZZK Türkiye  Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması”nda, “Orta Meyvemsilik” kategorisinde “Altın Madalya” kazandı. Aynı zamanda Olive Japan 2020 Uluslararası Natürel Sızma Zeytinyağı Yarışması’nda da Gümüş Madalya’nın sahibi oldu.

Türkiye Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’nın sonuçları açıklandı. Uluslararası Zeytinyağı Konseyi (IOC) himayesinde Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) tarafından organize edilen  yarışma; Yoğun Meyvemsilik, Orta Meyvemsilik, Hafif Meyvemsilik ve Olgun Meyvemsilik kategorilerinde düzenlendi. Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı, “Orta Meyvemsilik” kategorisinde birincilik kazanarak altın madalyanın sahibi oldu.

Dilde ve boğazda hissedilen acılık ve yakıcılık ile taze yeşil zeytinden elde edilen ve  yeşil zeytin meyvemsiliğine sahip yeni Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı, soğuk sıkım yöntemiyle sınırlı sayıda üretildi. İdeal hasat zamanında toplanarak sıkılan ve Güney Ege Bölgesi’nin zeytinlerinden elde edilen ürün; kahvaltılara, salatalara, sos ve soğuk yemeklere lezzet katacak.

500 ml siyah cam şişede ödüllü ürün etiketi ile satışa sunulan yeni ürüne natürel sızma meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yeni ödüllü Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı’nı Macro Center mağazalarından veya www.kristalyaglari.com sitesinden satın alabilirsiniz.