Marport’un “Limon” Aplikasyonu İki Uluslararası Ödül Kazandı

Marport Liman İşletmeleri’nin dijitalleşme kapsamında çalışanlarına yönelik mobil aplikasyon olarak geliştirdiği  Limon (Liman-Online) uygulaması, 18. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde iki ayrı kategoride gümüş ve bronz ödül aldı.

Dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri’nin kazananları belirlendi. Marport çalışanlarının ofis işlemlerine ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan 7/24 Açık Ofis “Limon” mobil uygulaması, 18. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde iki ödüle birden layık görüldü. Liman ve online kelimelerinden esinlenerek oluşturulan Limon projesi, İnsan Kaynakları Yönetimi Çözümü kategorisinde Gümüş Stevie Ödülü, Entegre Mobil Deneyim kategorisinde ise Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu. 18. Uluslararası İş Ödüllerinde, 65 ülkedeki çeşitli boyut ve sektördeki organizasyonlardan her biri alt kategoriler içeren 18 kategoriye 3800’ün üzerinde başvuru yapıldı. Haziran ve Ağustos arası 2 aylık süreçte dünya çapında 260’dan fazla profesyoneli içeren jürinin ortalama skorlarıyla kazananlar belli oldu. Her başvuru minimum 5 kişilik ilgili alanda uzman jüri tarafından 1-10 ölçeğinde değerlendirildi.

2021 yılı Stevie Uluslararası İş Ödüllerinde Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden tanıdık şirketler de yer aldı. İnsan Kaynakları Yönetimi Çözümü kategorisinde Sabancı Holding, ‘Sabancı Digital HR Solutions’ ile Marport gibi gümüş, Entegre Mobil Deneyim kategorisinde ise Yapı Kredi, ‘Yapı Kredi Mobile Approval’ ile Marport gibi bronz ödül kazandı. Yine Türkiye’den Socar, İş Bankası, Teb, Akçansa, Total şirketleri, uluslararası şirketlerden ise Ibm, Hilton, SAP, Google, Tata, Dell gibi tanınmış şirketler farklı kategorilerde bu yıl ödül alan kurumlar arasındaydı.

“Limon” mobil aplikasyonu Marport Liman İşletmeleri’ndeki tüm çalışanların ofis işlemlerine 7/24 çevrimiçi olarak ulaşabilmelerini mümkün kılıyor. Liman ve Terminal İşletmeleri Grubu İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün liderliğinde, Bilgi Sistemleri Direktörlüğü’nün koordinasyonunda ve İş Geliştirme ekibinin katkılarıyla hayata geçen mobil uygulamayla kurum içi iletişimin artırılması da hedefleniyor. Limon’un fonksiyonları  üzerinden; özlük ve iletişim bilgilerine, izin yönetimi ekranlarına, ücret bordrolarına, alınan eğitim bilgilerine, etik hattına, öneri sistemine, çeşitli anketlerin uygulanabileceği platformlara, iş güvenliği bildirimlerine, şirket içi duyurulara, çeşitli prosedür ve yönetmeliklerle ve bireysel taleplerin iletilebileceği alanlara ulaşılabiliyor.