Technogym Türkiye’den Yeni İş Birlikleri

Fitness ve sporla dolu zinde bir yaşam için sağlık ürünleri ve dijital teknolojide dünya lideri olan Technogym, yepyeni iş birliklerine imza atıyor.

Technogym Türkiye, satış ağını genişletmek ve Akatlar’da bulunan Technogym Experience Center’ın yanı sıra online satışta ve alışveriş merkezlerinde de daha ulaşılabilir olmak için Beymen ile devam eden iş birliğini genişletti. Evde antrenman yapmak isteyen ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek isteyen kişiler, artık beymen.com üzerinden de Technogym MyRun, Technogym Bench, Skillrow ve Technogym Bike gibi minimum alan kullanımı, yüksek performanslı tasarım ve çok yönlü antrenman deneyimi sağlayan ürünlere ulaşabilecek. Ayrıca Wellness Weight, Wellness Rack, Case, Active Sitting Ball, Wellness Ball ve Wellness Pad gibi ürünler de satın alınabilecek diğer Technogym ürünleri olarak site ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Online satışta olan ve olmayan tüm Technogym ekipmanları ve aksesuarları ise Technogym Experience Center’da deneyimlenebiliyor. Dijital hizmetler, talep üzerine olan antrenmanlar ve kişiselleştirilmiş egzersizler ile Technogym ekosisteminin keşfedilebileceği Technogym Experience Center, Akatlar’da bulunuyor. En son teknolojiye sahip, Antonio Citterio’nun göz alıcı tasarımına ve son derece yenilikçi malzemelere sahip Personal Line serisini deneyimlemek ve detaylı bilgi almak için de deneyim merkezinden randevu almak mümkün.

Technogym Türkiye, Beymen ile yapılan iş birliği bünyesinde pek çok etkinlik de düzenleyecek. Akmerkez ve Zorlu Beymen’de spor ve moda üzerine bir organizasyon planlanırken, Palmarina Bodrum’da yaz boyunca Technogym Truck içerisindeki ürünler kullanıcı deneyimine sunulacak. Aynı zamanda Technogym Bike eşliğinde Group Cycle seansları organize edilecek.

Technogym Türkiye’nin iş birliği yaptığı bir diğer marka ise Çeşme’nin en sevilen mekanlarından Before Sunset. Tüm yaz boyunca Technogym ürünleri ile donatılan bir gym alanı Before Sunset konuklarını bekliyor olacak. Before Sunset misafirlerinin randevu alarak kullanabileceği Powered by Technogym gym alanında, kişisel antrenörler eşliğinde spor yapma imkanı sunulacak.