Arkas Hellas 20 yaşında!

Arkas Holding’in Yunanistan’daki denizcilik acentesi Arkas Hellas kuruluşunun 20. Yılını kutluyor. Şirket için yüksek önem taşıyan bu yıldönümü için, 10 Mayıs’ta Atina Rivyerasında bulunan bir mekanda, iş ortaklarının, müşteri ve çalışanların oluşturduğu 300 kişinin katılım gösterdiği bir kutlama düzenlendi.

Düzenlenen gecede Arkas Hellas’ın uzun geçmişinin, başarılarının ve sunduğu hizmetlerin aktarıldığı kurumsal video gösterimi sonrası Arkas Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Aurette Arkas, konuşmasında “Başarılarımızı sizlere borçluyuz. Yıllardır bizlere destek veren değerli müşterilemiz ve çalışanlarımızın bize olan güvenini devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Ardından Yönetim Danışmanı Theodore Costopoulos ve Arkas Hellas Genel Müdürleri Philipppos Costopoulos konuşmalarını yaptılar. Arkas Hellas Genel Müdürü Wanda Costopoulou konuşmasında şirket değerlerinden olan güvenililirlik, gelişim, takım çalışması ve müşteri odaklılığına inanç ve güvenlerini dile getirdi. Bu sene denizcilik sektöründe önde gelenler olarak ödüllendirilklerini, ve ekipleri ve onlara olan inançları sayesinde daha nice başarılara imza atacaklarını söyledi.

Geceye onur davetlileleri olarak Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas da katılım gerçekleştirerek sahnede konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Arkas ailesinin her zaman Pire Limanı’nda faaliyet göstermiş olduğunu dile getirdi. Bugün Selanik ve Pire’ye haftalık olarak 16 Arkas gemisinin uğradığını belirten Arkas, Pire Limanı’nda 20 senedir var olan ofisin en az 20 sene daha faaliyette kalmasını planladıklarını belirtti.  Bernard Arkas ise, Arkas Hellas’ın hem Arkas filosuna hem de pek çok armatöre hizmet ettiğini, bu başarının çalışanlar ve müşteriler sayesinde olduğunu dile getirdi.

Son olarak da sahneye çıkan Arkas Line Genel Müdürü Süleyman Avcı, Yang Ming Greece Genel Müdürü Hayden Chang, Tarros East Med Koordinatörü Gianluca Dimatteo ve Emes Feedering Genel Müdürü Nicolaos Costopoulos geceye konuşmaları ile renk kattılar.

Konuşmacılar yaptıkları konuşmalarda misafirlerle Arkas Hellas ve denizcilik sektörü ile ilgili değerli öngörülerni paylaştılar. Konuşmacılar aynı zamanda şirket değerleri olan güvenilirlik ve şeffaflık, iş ortaklarına odaklanma, takım çalışması ve kişisel gelişim gibi iş hayatının kalbinde yer alan değerlerin öneminin de altını çizdiler.

Arkas Hellas global armatörlerden, kısa mesafe taşımacılık yapan armatörlere ve feeder operatörlerine kadar pek çok hattın acenteliğini yaparak müşterilerine çoklu hizmet seçeneği sunuyor. Kişiye özel servisler ve müşteri odaklılığı Arkas Hellas’ı Yunanstan’ın önde gelen acentelelerinden biri yapan değerler arasında yer alıyor. Arkas Hellas’ın vizyonu müşterilerine denizcilik acentesi olarak alanında uzman ve güvenilir bir iş ortağı olmak. Şirket bu vizyonu gerçekleştirmeye yönelik, en iyi kalite hizmet sunmaya, insan kaynakları yatırımı yapmaya, müşteri bağlılığı yaratmaya ve kurumsal iletişim alanında güçlenmeye odaklı bir şekilde faaliyet vermekte.

Arkas Hellas ailesi, bu kutlama ile, başarılarla dolu yollarında yanlarında olan ve emeği geçen herkese gösterdikleri kusursuz performans ve iş sonuçları için teşekkür etti.