Technogym Ride: En Popüler Bisiklet Uygulamalarına Bağlı İlk İç Mekan Bisikleti

Tek bir oturum açarak favori uygulamalarınıza bağlanın ve eşi görülmemiş çeşitlilikte rutinlere ve egzersiz programlarına erişin.

Her bisikletçi, Alpe d’Huez’de, Dolomitler’de veya İzlanda yaylalarında pedal çevirmeyi hayal eder. Technogym Ride, kullanıcılarına benzersiz bir sürükleyici iç mekan deneyimi sunan 22 inç ekranla gelen ilk kondisyon bisikletidir. Tek bir oturum açarak, herhangi bir yükleme veya kurulumla uğraşmadan favori egzersiz uygulamalarınıza ve içeriğinize erişebilirsiniz.

Tümleşik 22 inç’lik konsoluyla Technogym Ride, bisikletçilerin Zwift, Strava, ROUVY, TrainingPeaks, Kinomap ve Bkool gibi en sevdikleri uygulamaların yanında Netflix ve Eurosport gibi eğlence uygulamalarına, ayrıca dışarıdaki (ya da yoldaki) performansınızı geliştirmek için tasarlanmış tüm egzersiz programlarına ve deneyimlerine doğrudan erişmelerini sağlayan ilk kondisyon bisikletidir.

Dünyada 50 milyonu yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde olmak üzere on milyonlarca bisikletçi var. Amatörlere ve profesyonellere benzersiz bir eğitim deneyimi sunmak üzere bisiklet sporları şampiyonlarıyla birlikte tasarlanan Technogym Ride, Technogym’in bisikletçiliğe olan tutkusundan doğdu.

1990’larda Gianni Bugno’nun MG-Technogym profesyonel ekibi olarak hayatına başlayan şirket, 30 yıldan uzun bir süredir bisiklet sporları şampiyonlarıyla birlikte çalışıyor ve 2000’li yıllardan bu yana Olimpiyat Oyunları’nın Resmi Tedarikçisi. Bu kondisyon bisikleti dış mekan bisiklet deneyimini simüle etmek ve gerçek dünyadaki rutinleri ve eğimleri üretmek için tasarlandı. Technogym Ride’ın sunduğu egzersiz seansları, sizi doğru güç bölgelerine ulaşmaya ve dünyanın en efsane tepelerini de içeren onlarca sanal rutinde Technogym Ride dişlilerini kullanarak bisikletinizi sürmeye zorluyor.

Alternatif olarak Technogym Araştırma Merkezi tarafından hem metabolik hem de nöromüsküler özellikleri geliştirme amacıyla özel TNT (Technogym Nöromüsküler Egzersiz) programlarını kullanabilir ya da kişisel hedeflerinize göre tamamen özelleştirilmiş bir egzersiz planı oluşturabilirsiniz.

Biyomekanik açıdan Technogym Ride gerçek bir dişli kutusu ile donatılmıştır ve yarım saniyede 0’dan 1000 Watt’a çıkabilen çok hızlı tepki süresiyle dış mekan bisikletinize kıyasla inanılmaz gerçekçi bir bisiklet hissi sağlar. V şekilli çerçeve yapısı sayesinde 50 ile 58+ arası bedenlere uygun olan Technogym Ride, sessizdir ve evde egzersiz için idealdir. Ayarlanabilir pedal krankları üç farklı konuma getirilebilir ve “Hızlı Düğmeler”, kullanıcıların çeşitli egzersiz modlarına (sabit güç, eğim, FTP yüzdeleri) ve kullanım konumlarına kolayca erişmesini sağlar.