Arkas Otomotiv Önce Sağlık Diyor

Müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını korumayı öncelik haline getiren ve bu zorlu süreçte üzerine düşen sorumluluk adına tüm önlemlerini alan Arkas Otomotiv, tedbirlerine yenisini eklemeye devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisine altına alan COVID-19 virüsüne karşı ülkemizde de büyük bir seferberlik sürüyor. Arkas Otomotiv de müşteri ve çalışanlarının sağlığını ön planda tutacak şekilde önlem almaya devam ediyor.

Ford, Peugeot, Opel, Volvo, Citroen ve Subaru markalarının servis ve satış operasyonlarını yürüten marka, 4 ilde ve 15 şubesinde, temas edilen tüm yüzeylerde COVID-19 virüsüne karşı uzun süre kalıcı koruyuculuk sağlayan ve tekrar mikro organizma üremesini engelleyen AntiMic isimli nano teknoloji ürünü ile dezenfeksiyon yaptırdı.

Şubelerinde bulunan tüm otomobillerin direksiyon, tutma yerleri, vites kolu, tuş takımları ve tüm temas noktalarını özenle dezenfekte ettiren Arkas Otomotiv, sağlık profesyonellerinin hazırladığı önerileri de takip ediyor; ofis alanlarında tabletler, klavyeler, masalar gibi çok temas edilen yüzeylere düzenli olarak dezenfekte işlemi uygulatıyor.

Arkas Otomotiv şubelerinde önce sağlık ilkesiyle müşterilerin araçları güvenli bir ortamda ziyaret etmeleri sağlanırken, aynı zamanda talep eden müşterilere de şube ile iletişime geçerek Facetime, Whatsapp veya Skype üzerinden görüntülü görüşme hizmeti de sunuluyor.

Size en yakın şube için tıklayın: arkasotomotiv.com.tr / www.volcar.com