Arkas Sigorta Salgın Hastalıklarda da Yanınızda

Tüm dünyanın COVID-19 salgınıyla mücadele ettiği bu günlerde bireyler, fiziksel olarak hastalığa yakalanmamaya ve psikolojik anlamda sağlığını korumaya çalışırken  bir yandan da salgın hastalık tedavisi masrafları için endişe ediyor. Arkas Sigorta, müşterilerinin ve sevdiklerinin ihtiyaçlarına ve bütçelerine yönelik rekabetçi fiyatlarla poliçelerini hazırlayıp, sağlıklarıyla ilgili endişelerini gidermek üzere yanlarında yer alıyor.

Arkas Sigorta ayakta ve yatarak tedavi ya da sadece yatarak tedavi olmak üzere iki farklı seçenekle COVID-19 tedavi sürecinde “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” hizmetini müşterilerine sunuyor. Özel sağlık kurumlarında gerçekleşen doktor muayenelerinde, Arkas Sigorta müşterileri, SGK’nın onların adına kuruma ödediği tutardan arta  kalan yüksek farkı ortadan kaldıracak,  yatarak tedavilerde herhangi bir limit olmaksızın, ayakta tedavilerde ise yılda 10 vakaya kadar bu hizmetten faydalanabilecekler.

Yatarak Tedavi teminatı, cerrahi ve dahili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahale koroner anjiografi giderlerinden oluşuyor. Standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir adet refakatçi giderleri de bu teminattan karşılanıyor.

Ayakta Tedavi Teminatı ise, doktor muayenesi, laboratuvar hizmetleri, görüntüleme ve tanı yöntemleri, ileri tanı yöntemleri ve fizik tedavi giderlerini içeriyor.

Arkas Sigorta, acentesi olduğu 30 sigorta şirketinde alternatif teklifler sunarak müşterilerine en uygun fiyat ve kapsamı sağlıyor.