Arkas Spor Okulları’nın Yaz Kampları Sporun ve Sağlıklı Yaşamın Kapılarını Açıyor

(02.05.2024)

Çocukların sporla dolu sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini ve geleceğin sporcularının yetiştirilmesini hedefleyen Arkas Spor Okulları, yaz gelişim kamplarıyla birlikte bu hedefini daha da güçlendiriyor. Altyapı sporcularının yanı sıra belirli yaş gruplarındaki çocukların katılabildiği yaz kampları, spor ve eğlenceyi bir arada sunarken çocuklara spor alışkanlığının kazandırılmasında da etkili oluyor. Haziranda Ayvalık’ta yapılacak voleybol kamp programı 10-14 yaş arası altyapı sporcuları için tasarlandı. 07-14 yaş aralığını içeren İzmir Gümüldür’de açılacak kamp programında ise voleybol antrenmanlarından su topuna, badmintondan sportif oyunlara ve çeşitli atölyelere uzanan zengin bir çeşitlilik sağlanıyor.

Arkas Spor Okulları, spor alanlarının kısıtlı olduğu günümüz dünyasında çocukların sporla tanışmalarını sağlayacak sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturuyor. Bu kapsamda Arkas Spor Okulları’nın aktif hale getirdiği yaz kamplarında çocuklar,  sporla ve eğlenceyle buluşuyor. Bu yıl Arkas Spor Okulları tarafından Ayvalık’ta ve Gümüldür’de planlanan kamp programları spor ve oyunlarla içiçe bir program saunuyor.  Eğitimini altyapı takım antrenörlerinin vereceği Ayvalık kamp programıyla sporcularının voleybol becerilerinin daha geliştirilmesini hedefleniyor. 10-14 yaş arası altyapı öğrencilerinin katılabildiği Ayvalık kampı, 11-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Program kapsamında katılımcı sporcuların yararlanabileceği aktiviler arasında rakip takımlarla voleybol maçları, plaj voleybol turnuvası, plaj voleybolu, voleybol atrenmanları, su sporları, yüzme, sabah yürüyüşü ve sportif oyunlar yer alıyor.

Ayvalık kamp programla ilgili detaylar için Arkas Spor web sayfası (www.arkassporokullari.com) ve 0232 39930 09 / 0552 044 59 52 nolu telefonlardan bilgi alınabilir.

Spor ve Eğlence Bir Arada

Gümüldür’de yapılacak  ve 07-14 yaş aralığındaki çocukların faydalanabileceği Arkas Spor Okulları Yaz Gelişim Kampı’nın ilki 19-22 Haziran tarihleri arasında  (3 gün 4 gece) olacak şekilde programlandı. Kamp programının ikincisi ise 22-25 Haziran arasında yapılacak. Zengin içeriğe sahip yaz kampları sayesinde çocuklar haziran ayında spor ve eğlence dolu programa adım atmış olacak. Yaz kamplarında voleybol antrenmanları, yüzme, su topu, masa tenisi, sportif oyunlar, jimnastik, sabah yürüyüşü, oryantiring, müzik oyunları, mozaik atölyesi, animatörler eşliğinde eğlenceli yarışmalar, monkey park etkinlikleri, zipline, karaoke, badminton, disco ve açık hava sinaması yer alıyor.  Etkinliklerden müzik oyunları atölyesi, Alsancak Müzik Kursu desteği ile gerçekleşiyor. Mozaik atölyesi ise Güzel sanatlar fakültelerine öğrenci yetiştiren Apeas By Tulay iş birliğinde yapılıyor.

Arkas Spor Okulları Yaz Gelişim Kampları, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişmelerine destek olurken ufuklarını da açacak. Gümüldür kampıyla ilgili detaylar için info@arkassporokullari.com mail adresi ve (0232) 399 30 25 nolu telefondan irtibat sağlanabilir.