Uzman Psikolog Pınar Sabancı Arkas Arcademia’da Değişimin Gücünü Anlattı

Arkas Arcademia’nın, çeşitli branşlardan konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, Uzman Psikolog Pınar Sabancı söyleşisi ile sürdü. Arkas Mattheys Köşkü’nde yapılan söyleşide Sabancı, değişimin insan yaşantısına olan etkilerini anlattı.

Arkas Arcademia tarafından organize edilen ve Uzman Psikolog Pınar Sabancı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Rutinler, Küçük Pratiklerden Kişisel Dönüşüme Psikolojik Yenilenme” konulu söyleşi İzmir’de Arkas Mattheys Köşkü’nde yapıldı. Sabancı konuşmasında, değişime nereden başlanacağını işaret ederek bu konuda en önemli unsurlardan birinin insanın kendisini yakından tanıması olduğunu söyledi. Farkındalığın önemine değinen Pınar Sabancı, ilişkilerde daha yapıcı olma ve psikolojik dayanıklılık konularında da bilgi verdi.

Söyleşinin sonunda dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Sabancı, bazı durumlarda kişilerin profesyonel destek alabileceğini, değişimin hayatın her döneminde gerekli olduğunu ifade etti.

“Ayşe Arman’la İyilik Atölyesi”

Arkas Akademi’nin 18 yılı aşkın birikim ve tecrübesiyle ekonomik, kültürel ve kişisel gelişime yönelik hazırlayacağı eğitim ve etkinliklerin sunulacağı bir deneyim merkezi olarak konumlanan   Arkas Arcademia’nın bir sonraki etkinliği ise 09 Mayıs’ta gerçekleşecek. Anneler gününe özel olarak Ayşe Arman’ın sevenleriyle buluşacağı etkinlik, “Ayşe Arman’la İyilik Atölyesi” temasıyla yapılacak. Kontenjan sınırı olan şimdiden dolan etkinliğin geliri ise LÖSEV’e bağışlanacak.