Arkas Spor’un 2.Lig Ekibi, 1. Lig’e Yükseldi

Arkas Spor’un voleybol altyapı oyuncularından oluşan takımı, TVF Erkekler 2. Ligi Play-Off Final etabını namağlup bitirerek 1. Lig’e yükselmeye hak kazandı.

Arkas Spor’un 2. Lig’de mücadele eden erkek voleybol takımı, sezonu tamamlayarak adını Birinci Lig’e yazdırmayı başardı. Mavi beyazlı kulübün altyapı sporcularından oluşan 2. Lig Erkek Takımı, TVF(Türkiye Voleybol Federayonu) Erkekler 2. Lig 2. Grup’ta 12 maçta 11 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak  32 puan toplayıp zirvede yer aldı. Bu sonuçlarla Arkas Spor 2. Lig Erkek Takımı, Play-Off’a adını yazdırdı. Play-Off Yarı Final etabında Çorum’da B Grubu’nda mücadele eden Arkas Spor, 1955 Batman Belediyespor’u 3-0 ve Maliye İhtisas’ı 3-1 skorlarla geçti. Kuzuoğlu Fındıklı Gençlikspor’a 3-1 yenilerek 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Arkas Spor, Play-Off Final Grubu’na yükseldi.

Finalde 3’te 3 Yaptı

Mavi beyazlı ekip, Çorum’da 1. Grup’ta final etabında Ziraat’i 3-1, F.Bahçe’yi 3-2 ve Gebze’yi de 3-0’lık skorlarla mağlup etti. Böylece grubu namağlup lider olarak tamamlayıp Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Ligi’ne yükselmeye hak kazandı. Grupta ikinci olan Fenerbahçe, Çorum 2. Grup’ta Gündoğdu Vakfı Seyhan Yıldırım ve Kuzuoğlu Fındıklı Gençlik Spor da 1. Lig’e yükselen takımlar oldu.