Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde Sezon Bitmiyor

Gençlerin rüzgarla dansı keyifle, uzmanlarından öğrendikleri yelkenle birlikte takım çalışmasını, doğa ile uyumu, sabırı, dayanıklılığı, kriz yönetimini deneyimlediği ve daha pek çok gelişim yaşadığı Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nde yaz boyunca 120 öğrencinin katıldığı eğitimler, Eylül ayında da devam ediyor. 

Rüzgarıyla Dünyanın en iyi yelken parkurlarından sayılan Çeşme’de, Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, 22 Haziran’da başladığı derslere, Eylül ayında da devam ediyor.  Sağlık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yayınladığı Covid-19 salgını sırasında spor programlarında alınacak önlemler rehberini dikkate alarak ve öğrencilerin sağlığını ön planda tutarak gerçekleştirdiği eğitimlere yaz sezonu boyunca toplamda 120 öğrenci katıldı.

Tesiste alınan temel önlemler arasında; kulüp çalışanları ile birlikte kulübe giriş izni olan sporcular ve kursiyerlerin sağlık durumlarının görüntülenmesi (anketler, ateş ölçümü, vb.), sosyal mesafenin korunması, kişisel koruma ekipmanlarının kulüp tarafından girişte temin edilmesi, (yüz maskeleri vb.), tüm alanların her kullanımdan sonra düzenli olarak dezenfekte edilmesi gibi maddeler yer alıyor.

TYF Spor Toto Yıldızlar Kupası’na ev sahipliği yapan, milli takıma birçok sporcu kazandıran kulüpte, 7-15 yaş arası çocuklara tam gün ya da yarım gün olmak üzere denizde eğitmenler eşliğinde birebir pratik yapma imkanı sağlanıyor. Haftaiçi her gün, 3 haftalık programlara kayıt olabilen öğrencilerin eğitimi Eylül ayında da devam edecek.

Gruplar dolmadan bilgi ve kayıt için:
Telefon: 02327231915
E-posta: bilgi@arkascesmeyelken.org

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

@arkascesmeyelken’in paylaştığı bir gönderi ()