Arkas Lojistik’e Atlas Ödülü

2020 Atlas Lojistik Ödülleri dijital ortamda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 11.si düzenlenen etkinlikte Arkas Lojistik,  ”Uluslararası Ticari Eşya Taşımacıları (C2)” kategorisinde ödül kazandı.

“Atlas Lojistik Ödülleri” töreni 15 Aralık’ta gerçekleştirildi. 11 yıldır kesintisiz devam eden etkinlik, Covid-19 önlemleri nedeniyle sanal ortamda yapıldı. Ödül törenine Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, TİM Başkan Vekili ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, sektör derneklerinin başkanları ve yöneticileri, iş dünyasının önemli isimleri ve lojistik sektörünün profesyonelleri katıldı. Turagay, Türkiye’nin lojistik altyapı yatırımlarına, Kuşak ve Yol Projesi’ne, taşımacılık ve lojistik alanında yapılan düzenlemeler ilişkin bilgiler verdi. Toplam 68 adayın yarıştığı ve 11 ihracat şirketinin de jüri tarafından ödüle layık görüldüğü etkinlikte Arkas Lojistik,  ”Uluslararası Ticari Eşya Taşımacıları (C2)” kategorisinde Atlas ödülünün sahibi oldu.

Arkas Lojistik’in bu kategoride kazandığı ödülün ktriterlerini toplam ciro, çalışan sayısı, yurt dışı şube sayısı, yurt dışı sefer sayısı ve C2 belgeli toplam araç sayısı oluşturuyor. Sektörde global mantıkta hizmet veren şirketin  yurt dışında 12 ofisi bulunuyor. Şirket, 1387 kişiye istihdam sağlıyor. Arkas Lojistik, C2 kategorisindeki ödülü geçen yıl da kazanmıştı.