Gençler, Arkas Sanat Merkezi’ni En İyi Sanat Kurumu Seçti

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri’nde Arkas Sanat Merkezi, “En İyi Sanat Kurumu” kategorisinde birinci seçildi.

İTÜ Sosyal Medya Ödülleri 2020’de sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra en başarılı markalar, programlar ve kurumlar halk oylaması sonucunda belirlenerek 20 Aralık akşamı düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Bu yıl pandemi sebebiyle çevrimiçi düzenlenen törende konuşan Arkas Sanat Merkezi Kültür ve Sanat Direktörü Müjde Unustası, gençlerle sanatı buluşturmaya verdikleri önemin altını çizerek onlardan gelen bu ödülden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Unustası, Arkas Sanat Merkezi’ne oy veren herkese ve tüm takipçilerine teşekkür etti.

Arkas Sanat Merkezi açıldığı 2011 yılından bu yana düzenlediği 20 sergide 100 binden fazla ziyaretçi ağırladı. Başta İzmir olmak üzere tüm Türkiye ve yurt dışından ziyaretçilerine sanatı ve güzellikleri paylaşıyor.

Arkas Sanat Merkezi’nin sosyal medya hesaplarını aşağıdaki linklere tıklayarak takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/arkassanatmerkezi/

https://twitter.com/ArkasArtCenter

https://www.youtube.com/user/arkassanatmerkezi