Kristal’den Zeytin Yaprağı Çayı Kış Aylarında İçinizi Isıtacak

Zeytinyağının yanı sıra zeytin yaprağı çayı da son zamanlarda sıkça konuşuluyor. Çeşitli araştırmalara konu olan zeytin yaprağı çayı pek çok olumlu yönleri ile gündemde.  Kristal Yağları da bu konu üzerinde hassasiyetle duran üreticiler arasında yer alıyor. Kristal Yağları’nın Haziran 2019’da online sitesinde satışa sunduğu “Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı” ilgi görmeye devam ediyor. Google Trends’te “nasıl” başlığında ilk 10’da ‘Kristal zeytin yaprağı çayı nasıl yapılır’ın yer alması da artan ilginin somut bir örneğini oluşturuyor.

“Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı” doğal ortamda kurutulmuş zeytin yapraklarından hijyenik koşullar sağlanarak özenle üretiliyor, kahvaltı sofralarının yanı sıra diğer öğünlerde de tüketilebiliyor.  Faydalı etkilerinden yararlanmak için günlük en fazla 2 bardağa kadar tüketilmesi tavsiye ediliyor. Koruyucu ve katkı maddesi içermeyen bu ürüne  www.kristalyaglari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı

Kaynatılmış 1 bardak sıcak suya bir tutam (1 tatlı kaşığı) Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı’nı ekleyip 3-5 dakika bekletin sonrasında suyunu süzün. Kristal Uzman Eller Zeytin Yaprağı Çayı’nı suda kaynatmayın. Hazırladığınız çaya  bal veya limon ekleyerek sıcak ya da soğuk olarak da tüketilebilirsiniz.