Arkas Holding CHRO’su Dr. Şengül Atalay, Yılın En Beğenilen Altın Liderleri Arasında Yer Aldı

Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Lider Ödülleri’nin 2021 yılı sonuçları açıklandı. Arkas Holding İnsan Kaynakları Direktörü Dr.Şengül Atalay, Türkiye’nin en beğenilen CHRO’su seçildi.

İş dünyasının önde gelen CHRO, CMO ve CEO’larının ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri 2021’in kazananları belli oldu. KREA M.I.C.E. tarafından organize edilen ve 35 binden fazla profesyonelin oyuyla belirlenen yılın Altın Lider Ödülleri İstanbul’da düzenlenen törenlerde sahiplerini buldu. “Büyülü Gala Geceleri” Programı’nda Türkiye’nin en beğenilen 50 CHRO, 50 CMO ve 50 CEO’suna ödülleri takdim edildi. Arkas Holding CHRO’su Dr. Şengül Atalay da Türkiye’nin En Beğenilen CHRO’su seçildi.

Atalay, aldığı ödülle ilgili konuşması sırasında görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Bu anlamlı ödülü tüm arkadaşlarım adına almaktan mutluluk duyuyorum. Bizlerin, bireysel faydayı kurumsal faydaya dönüştürerek değil de, toplumsal faydaya dönüştürebildiğimizde gerçek başarıyı yakalamış olacağımıza inanıyorum. 2022’de 120. yılını kutlayacağımız Arkas’ın 20 yıllık bir çalışanı olarak, Bay Arkas’ın hep söylediği mottomuzu sizlerle paylaşmak istiyorum, hele ki bugünlerde daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünerek; ‘Her şey hayal etmekle başlar’.

Dr.Şengül Atalay yönetiminde Arkas Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü; kurumsal yönetim felsefesi, geliştirdiği inovatif uygulamaları, çalışanlara bakış açısı ve yenilikçi projeleri ile yurt içi ve yurt dışında önemli başarılar elde etmeyi sürdürecek.