Technogym Türkiye Yenilikleriyle İlgi Topluyor

Fitness ve sporla dolu zinde bir yaşam için sağlık ürünleri ve dijital teknolojide dünya lideri olan Technogym, dünyaca ünlü tasarım markası Dior ile yepyeni bir iş birliğine imza attı.

Technogym, yeni iş birliklerine devam ediyor. Kurulduğu 1946 yılından beri moda dünyasının öncü markalarından biri olan Dior ile gerçekleşen iş birliği kapsamında Technogym Bench, Technogym MyRun ve Technogym Wellness Ball Active Sitting ürünleri Dior tasarımcıları tarafından yeniden yorumlandı. Ürünler alışılmış Technogym siyahı ve sarısı yerine beyaz ve mavi tonları ile hazırlandı ve Christian Dior’un markalaşmış ismi ürünlerin üzerinde çizgisel olarak yer aldı. Yapılan iş birliği kapsamında iki dünya devi marka bir araya gelirken ürünler yalnızca tüm dünyada belirli konsept Dior mağazalarında satışa sunulacak.

Technogym’e ait tüm ürünler hakkında detaylı bilgi alınıp deneyimlenebileceği Technogym Experience Center; dijital hizmetler, talep üzerine olan antrenmanlar ve kişiselleştirilmiş egzersizler ile Technogym ekosistemini keşfederek yenilikleri takip etmek isteyen, iyi yaşam ve spor üzerine ilgisi olan herkesi Akatlar’daki deneyim merkezine bekliyor.

2022’de Yeni Bir Sen Ol!

Yeni yıl kararlarının arasında bu sene forma girmek varsa, yepyeni “bir sen” yaratmak için Technogym yanında! Evdeki koçunuz olacak Tehcnogym App sayesinde günün her saatinde antrenmanların kişiselleştirilerek  programlanması mümkün. Technogym App, hayata konfor katıyor.

Evde Spor Konforu!

Kilo vermenin, yağ yakmanın en önemli gerekliliklerinden biri de kardiyo antrenmanı. Dışarıda hava ne kadar soğuk ya da sıcak olursa olsun, saat kaç olursa olsun Technogym ürünleri ile evde kardiyo antremanları aksatılmadan yerine getirilebiliyor. Technogym koşu bantları, çok fonksiyonlu bench, egzersiz bisikletleri ve kürek ekipmanları seçilerek, ev konforunda hedefe ulaşmak için ilk adımı atmak mümkün hale geliyor.

Kas Gelişimin için Kuvvet Antremanı 

Vücudun kas oranını artırmak için ihtiyacı olan şey doğru bir kuvvet antrenmanı programı! Technogym Coach’unun  hazırladığı antrenmanları; kettlebell, dumbbell, wellness weights, adjustable bench ve kinesis ekipmanlarıyla yapabilir, kas gelişimi hızlandırabilir! Technogym ürünleri hakkında detaylı bilgi alabilmek için yenilenen Technogym Türkiye web sitesini ziyaret edebilirsiniz. https://www.technogym.com/tr/

Şubat Ayına Özel Kampanya

Spor ekipmanları ve dijital teknolojileri konusunda lider olan Technogym’in, şubat ayına özel ayrıcalıklı fiyatlarla hem kardiyo hem fonksiyonel antrenman sevenler için farklı seçenekler ve daha fazla ürün combolarıyla kullanıcılarını düşünen kampanyalarını sürdürmeye devam ediyor.

Özel hazırlanan çapraz kampanyalar ile belirlenen ürünlerde özel indirim fırsatları Technogym ile tanışmak isteyenleri bekliyor.

Özel kampanya kurgusuna dahil olan ürünler şu şekilde:

Myrun + Technogym  Bench

Technogym Elliptical + Technogym Bench

Technogym Cycle + Technogym Bench

Fitness ve sağlığı bir yaşam stili haline getirmek isteyenler, Şubat ayı boyunca geçerli olacak özel fiyatlardan yararlanabiliyor.

Kampanya detayları ve özel fiyatlandırmalar hakkında bilgi almak için +90 212 970 50 55 numara üzerinden deneyimli Technogym satış ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.