Kristal Yağları Yeni Markası Kristal Anatolia’yı Pazara Sundu

Türkiye’nin ilk markalı zeytinyağlarından Kristal, ‘’Kristal Anatolia’’ adı altında, yeni ürünlerini bütçe dostu fiyatlarla tüketicisinin beğenisiyle buluşturdu.

Kristal Anatolia riviera zeytinyağı ve natürel sızma zeytinyağlarından oluşan ürünler 1 ve 2 litrelik yeşil pet ambalajlarda seçili marketlerin raflarında yer alıyor. Tüketiciye uygun fiyatla sunulan ürünlerle ilgili bilgi veren Kristal Yağları Genel Müdürü Christopher Dologh, “Zeytinyağı pazarına ve Türk zeytinyağı tüketicisinin satın alma alışkanlıklarına baktığımızda özellikle indirim marketlerde ve ürünlerimizin bulunmadığı satış noktalarında zeytinyağı tüketimine yönelik potansiyel bir talep olduğunu gözlemledik. Bu talebe karşılık vermek amacıyla herhangi bölge referansı olmadan tedarik ettiğimiz kaliteli zeytinyağlarını Kristal Anatolia markası altında pazara sunduk” dedi.

A101, BTS ve Metro mağazalarında sınırlı miktarda satışa açılan Kristal Anatolia, yakın zamanda www.kristalyaglari.com adresinde de online satışa sunulacak.

Anadolu’da zeytinyağı tüketim alışkanlığının oluşmasına öncülük eden ve logosunda bulunan vapur nedeniyle “Vapurlu Yağ” olarak bilinen Kristal Yağları, 80 yılı aşan deneyimi ile kaliteli ürünleri tüketicilerine sunarken, Türk Gıda Kodeksine uygun standartlarda üretim yapan %100 yerli bir marka olarak öne çıkıyor. Kristal Yağları laboratuvarı ise IOC (International Olive Council) tarafından dünyanın tanınan laboratuvarları arasında yer alıyor.

Kurulduğu günden bugüne ‘’kaliteli ürün’’ prensibine ve ‘’kusursuz hizmet’’ anlayışına önem vererek gıda güvenliği alanında yeni teknolojileri sürekli takip eden Kristal Yağları, gıda güvenliğine, çevreye ve insan sağlığına duyarlı şekilde hizmet veriyor. Ayrıca Bornova ve Ayvalık’ta bulunan tesislerinde ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak üretim yapılıyor. Kristal Yağları, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, BRC Uluslararası Gıda Güvenliği Standardı Belgesi, Helal Gıda Sertifikası, Kosher Sertifikası, International Olive Council Sertifikası (IOC ileri seviye kimyasal analiz sertifikası), Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin Kalite Uygunluk Belgesi ve Organik Ürün Sertifikaları veren kurumlarca düzenli olarak denetleniyor.

Kristal Yağları Genel Müdürü Christopher Dologh