Suzuki ve MG, Ankara Arkas Otomotiv’de

100 yıllık geçmişe sahip otomobil üreticileri MG ve Suzuki, Arkas Otomotiv’in bayilik portföyüne dahil edilen en yeni markalar oldu. İki otomobil üreticisinin yeni modelleri Ankara’da Arkas Otomotiv showroomunda meraklılarının beğenisine sunuldu.

Arkas Holding çatısı altında Volvo, Ford, Opel, Citroen ve Peugeot bayiliğini yürüten Arkas Otomotiv büyümeye devam ediyor. İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara’da dünyaca tanınan otomobil markalarının satış, servis ve ikinci el faaliyetlerini başarıyla sürdüren Arkas Otomotiv, son olarak MG ve Suzuki markalarını da bayiliğine dahil ederek hizmet yelpazesini genişletti.

Elektrikli ve Hybrid Modeller Satışa Sunuldu

MG ve Suzuki, Arkas Otomotiv’in Ankara showroomunda görücüye çıktı. Arkas Otomotiv Ankara Şube Müdürü Erdoğan Türkmen, “Çevreci otomobillere olan ilgi her geçen gün artıyor. Suzuki ve MG bayisi olarak elektrikli ve hybrid araçlarla Ankara Siteler’de hizmet vermeye başladık” dedi. Türkiye’de Doğan Trend distribütörlüğünde faaliyet gösteren MG’nin yetkilileri de markanın Ankara’daki yetkili satıcılık ve servis hizmetlerinin Arkas Otomotiv tarafından üstlenilmesi nedeniyle memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

MG, Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Ocak 2021 tarihinde Türkiye’de yerini aldı. Türkiye’de tanıtılan ilk model olan MG ZS EV, hem şık bir SUV sahibi olmak hem de sıfır egzoz emisyonlu bir aracın tüm avantajlarından faydalanmak isteyen sürücüler için tasarlandı.  Kendisini tercih edenlerin ve güvenenlerin günlük yaşamlarını önemli ölçüde kolaylaştıran Suzuki’nin yenilikçi teknolojileri ve hybrid otomobil modelleri ise bu değere layık olduğunu ispatlıyor. Her iki markanın çevreci ve yenilikçi modelleri Arkas Otomotiv güvencesiyle Ankara Siteler’de meraklılarını bekliyor.