Arkas Sanat Merkezi Çocuk Atölyeleri İstinyepark İzmir’de

10. yılını kutlayan Arkas Sanat Merkezi ilk günden itibaren duyduğu heves ve istekle, sanatı geniş kitlelerle buluşturmaya ve ulaşılabilir kılmaya devam ediyor. Sanat sevgisinin küçük yaşlardan itibaren başladığının bilinciyle hareket eden Arkas Sanat Merkezi, çocukların sanat alanındaki aktivitelerini desteklemek amacıyla, yaratıcılıkla sanatı birleştiren etkinliklerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Bu kapsamda İstinyePark İzmir ve Arkas Sanat Merkezi özel bir işbirliği başlattı. Yapılan işbirliği çerçevesinde İstinyePark İzmir’de sömestr tatili boyunca düzenlenen ücretsiz atölyelerde çocuklarla, keyifli ve eğitici buluşmalar gerçekleştirildi. Bugüne kadar 50 binin üzerinde çocuğun katıldığı atölye çalışmaları Arkas Sanat Merkezi’nde devam ederken ‘Sanat Her Yerde’ fikrinden yola çıkarak, İzmir’in gözde yeni yaşam alanlarından İstinyePark’ta düzenlenen ücretsiz atölyeler çok sayıda çocuğa ulaşma imkânı sağladı.

İstinyePark İzmir ve Arkas Sanat Merkezi için çok değerli olan bu iş birliğiyle en büyük faydayı özellikle çocukların edinmesi temel amaç olarak öne çıktı.

Arkas Sanat Merkezi’nin Çocuk Atölyeleri Eğlenirken Öğretiyor

Yarıyıl tatilinde başlayan, çocukların yaratıcılık penceresinden bakarak hayal ettiklerini kağıtlara aktardıkları atölyeler 12 Şubat cumartesi itibariyle her hafta sonu cumartesi- pazar günleri 27 Mart tarihine kadar sürecek.