Arkas Lojistik’in Amerika Ofisi Faaliyetine Başladı

Arkas Lojistik Amerika ofisi, global güç olma yolunda atılan önemli bir adım olarak Ocak ayı itibariyle açıldı.

“Lojistiğin Arkas’ındaki Güç” mottosu ile bulunduğu sektörde stratejik yeniliklere odaklanan Arkas Lojistik, var olan networkünü daha da genişletiyor. Amerika’da New Jersey’de yapılanmaya giderek yeni ofisini kuran şirket, bölgesel güç olma konumundan küresel çapta hizmet veren bir yapıya doğru evriliyor. 2022 ile birlikte Amerika açılımını hayata geçiren Arkas Lojistik, mevcut ticari ilişkilerini daha da geliştirmeyi ve denizyolunda Amerika ile olan elleçleme miktarını da zamanla artırmayı hedefliyor.

Amerika ofisi gibi Arkas Lojistik’in global vizyonunun dijital platformu olan Shipeedy (www.shipeedy.com) ise hizmet verilen ülkelerde takip, koordinasyon ve entegrasyon sağlayacak. Shipeedy, hizmet verilen kurumların dünyanın herhangi bir noktasından, farklı herhangi bir noktasına denizyolu komple yük (full konteyner), parsiyel yük, hava kargo ve demiryolu yüklerini zahmetsizce göndermelerini kolaylaştıracak.

New Jersey’de açılan ofis ile birlikte Arkas Lojistik’in Avrupa, Afrika ve CIS ülkeleriyle birlikte yurt dışında ofisi bulunan ülke sayısı da 13’e yükseldi.