Arkas Lojistik Strateji Çalıştayı Düzenledi

Arkas Lojistik birimleri Bolu Abant’ta iki gün süren çalıştayda sosyal mesafe kuralları dahilinde bir araya geldi. Mevcut stratejilerin gözden geçirildiği ve yeni stratejilerin değerlendirildiği çalıştayda tüm iş birimlerinin görüşleri ortak akılla masaya yatırıldı. Dijital dönüşüm, yeni nesil iş modelleri ve değişen pazar koşulları ile müşteri yaklaşımları çalıştayda üzerinde durulan konular arasında yer aldı.

Arkas Lojistik’in gelecek vizyonu doğrultusunda mevcut stratejilerinin gözden geçirildiği ve yeni stratejilerin belirlenmesinin amaçlandığı çalıştay İcra Kurulu Başkanı Onur Göçmez’in liderliğinde Abant’ta yapıldı. İki gün süren çalıştayda tüm iş birimleri stratejilerini aktararak yeni yaklaşımlar geliştirilmesini ortak akılla sağladı. Planlanan projelerle ilgili değerlendirmeler toplantıda altı farklı grupta ele alındı.  “İş Modeli Geliştirme” grup çalışmaları kapsamında yapılan etkinlikte, pazarlama – satış konularındaki yaklaşım ve gelişmelerle birlikte teklifler ve hedef kitleler belirlendi.

Çalıştaya, konuşmacı olarak katılan Erkan Yıldırım “Dijital Dönüşüm ve Yeni Nesil İş Modelleri” hakkında bilgiler verirken, Gökhan Kaya da “Müşteri Deneyimi” konusundaki ufuk açıcı tespitleriyle katkıda bulundu. Değişen pazar koşullarında en iyi stratejinin çeviklik ve dinamiklik olacağı ortak görüş olarak benimsendi. Toplantı, hız ve dijitalleşme odaklı yeni projelerin heyecanı ile tamamlandı.

Arkas Lojistik, strateji odaklı benzer toplantıları yıl sonuna kadar sürdürecek. Bu kapsamda oluşturulan yol haritası doğrultusunda tüm fonksiyonların hedefleri, “Strateji Belirleme ve  Kurumsal Performans Yönetimi” faaliyetlerine dahil edilecek.