“İçimizden Biri Programı” İletişim ve Motivasyonu Artırıyor

Arkas Akademi, Arkaslıları şirketin yöneticileriyle webinar etkinliklerinde buluşturmaya devam ediyor. Pandemi  döneminin değerlendirildiği, Yeni Normal’e geçiş ve sonrasına ilişkin öngörülerin paylaşıldığı online sohbet programı “İçimizden Biri”, iletişim ve motivasyon konusunda önemli rol oynuyor. Bu kapsamda temmuz ayında başlatılan program önümüzdeki aylarda da sürecek.

Arkas Akademi Teams üzerinden gerçekleştirdiği İçimizden Biri programıyla çalışanları CEO, genel müdür ve direktörler ile bir araya getiriyor. Temmuz ayında başlayan etkinliklerin ilk konukları Arkas Line CEO’su Can Atalay, Bölge ve Acente Yönetimi CEO’su Cenk Değer, Arkas Deniz Ticaret Filosu Grup Başkan Yardımcısı İbrahim Kontaytekin ile Bölge ve Acente Yönetimi COO’su Figen Erez oldu. Programlarda yöneticiler, pandeminin sektörel etkileri, pandemi sonrasına ilişkin öngörüler ve Yeni Normal’de yaşam gibi konular hakkında düşüncelerini paylaştılar.

Arkas Lojistik CEO’su Onur Göçmez de İçimizden Biri programına ağustos ayında konuşmacı olarak katıldı. Göçmez, Arkas Lojistik’in Yeni Normal’e ilişkin stratejileri ve Büyük Göç hakkında bilgi vererek düşüncelerini paylaştı. Ağustos’un bir diğer konuğu ise Bilgi Sistemleri Direktörü Mert Oruz’du.  Eylül ayındaki konuşmacısı ise Kurumsal İletişim Direktörü Berna Kumaş Sipahi oldu. Uzaktan çalışmaya geçiş sistemi ve geleceğin bilişim teknolojileri ile kurumsal iletişimin geleceği programlarda anlatılan konular arasındaydı.

Arkas Akademi yakın zamanda İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Şengül Atalay ve Arkas Line Bölge Yönetimi CCO’su Ece Çokdeğer’i online ortamda çalışanlarla buluşturacak.