Tunç Soyer, Arkas Sanat Urla’yı Ziyaret Etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Ekonomik Kalkınma Kurulu üyeleri Arkas Holding’in İzmir’de açtığı üçüncü sanat merkezi Arkas Sanat Urla’yı ziyaret etti. Ziyarette Soyer’e ve kurul üyelerine, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas eşlik etti.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın sanata ve koleksiyonculuğa duyduğu ilgi doğrultusunda oluşan Arkas Koleksiyonu’ndan eserler Arkas Sanat Urla’da  eylül ayı itibariyle sergilenmeye başlandı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda ziyaretçi alınabilen Arkas Sanat Urla açıldığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. İzmir iş ve sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Arkas Sanat Urla’yı İzmir’in sanatsever Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Ekonomik Kalkınma Kurulu üyeleri de ziyaret etti.

Mimarisinde bulunduğu doğa ile uyumu ve bütünlüğüne dikkat edilen ve yapımında doğal taş tercih edilen Arkas Sanat Urla’da sergilenen Arkas Koleksiyonu, farklı dönemlere ışık tutan resim, heykel, halı, zırh, cam obje gibi yerli ve yabancı sanatçıların eserlerinden oluşan, pek çok farklı sanat ve zanaat alanını barındıran, kapsamlı bir koleksiyon olarak uluslararası boyutta da dikkat çekiyor.

Gerekli hijyen ve kamu sağlığı tedbirleri alınarak ziyarete açılan Arkas Sanat Urla, Salı ve Perşembe günleri saat 11:00-17:00 arasında rezervasyonla ziyaret edilebiliyor.