Arkas Otomotiv’e İki Ödül Birden

Arkas Holding iştiraklerinden olan Arkas Otomotiv’in Ford ve Volvo bayileri yarışmalarından ödül ile döndü.

Arkas Otomotiv Ford, Ford Bayi Eğitim Satış ve Satış Sonrası Bayi Olimpiyatları’nda Birinci Oldu.

Arkas Otomotiv, bu sene ilk defa düzenlenen Ford Bayi Eğitim Satış ve Satış Sonrası Bayi Olimpiyatları’nda Birinci Oldu.

İş ortakları ve yetkili bayiler arasında etkili bir sinerji yaratmak amacıyla düzenlenen olimpiyat oyunlarında, satış ve satış sonrası olarak oluşturulan takımlar online testlere tabi tutuldu. Finale kalan ekipler ise uygulama istasyonları öncesi vaka çalışmalarına ilave olarak, kısa bir Ford tarihçe sınavına girdi. Süreç sonunda Arkas Otomotiv Ford İzmir birinci oldu.

Arkas Otomotiv Ankara Volvo, All Star Yarışması’nda İkinci oldu.

Bu yıl otomotiv sektörünün ilklerinden biri de Volvo All Star Yarışması oldu. Arkas Otomotiv, Volvo Cars TR’nin, satışın tüm aşamalarında yapmış olduğu test ve değerlendirmelerde, Arkas Otomotiv bünyesinde bulunan Ankara Volvo Showroom’larındaki uzman personellerden oluşan takımının gösterdiği performans ile ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’deki alışılagelmiş bayilik yapısının dışında çok markalı, farklı bir yapıyla, müşterilerinin ve sektörün beklentilerine modern, yenilikçi, güvenilir bir şekilde karşılık verme amacında olan Arkas Otomotiv, her koşulda müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir yaklaşım benimserken satış sonrası hizmetler, otomotivle ilgili finansman hizmetleri, ikinci el otomobil ticareti ve operasyonel kiralama hizmetlerini sunuyor.

Ford, Opel, Volvo, Citröen, Peugeot, Maserati, MG, Suzuki ve Subaru marka otomobil ve hafif ticari araç satış ve Chevrolet servis faaliyetlerini yürüten Arkas Otomotiv halihazırda Ankara, Bursa, İstanbul ve İzmir’deki satış ve servis noktalarında hizmet veriyor.