Technogym, Türkiye’deki İkinci Butiğini Bodrum’da Açtı

Gerçek bir wellness deneyimi sunmak ve fiziksel egzersiz için en iyi ürünleri, teknolojileri ve hizmetleri keşfetmeye imkân sunan Technogym’in yeni butiği Bodrum’da hizmete girdi.

Yenilikçi İtalyan tasarımı, son teknoloji ürünleri ve yüksek kalitesi ile dünyanın önde gelen Wellness şirketi olan Technogym, Bodrum’da yer alan yeni butiğinde tasarımı, spor performansı ile buluşturuyor. Bodrum’un merkezi Yalıkavak’ta yer alan butik, ayrıca kişiye özel ev ya da kurumsal spor salonu projeleri ve kişiselleştirilmiş danışmanlıklar için deneyimli antrenörler ve iç mimarlarla iletişim kurma imkânı sunuyor.

Atletik antrenman, koşu, bisiklet veya triatlon hazırlığından, sadece fit kalmak ve eğlenmeye kadar tüm bireysel ihtiyaçlara, tutkulara ve hedeflere göre kişiselleştirilmiş bir antrenman deneyimi sunan Technogym ürünleri, Bodrum Butiği ile Yalıkavak Marina’nın hemen karşısında misafirlerini bekliyor.

Muğla bölgesi için de merkez olacak olan merkez 12 ay boyunca hizmet verecek Technogym Bodrum, yıl içinde farklı etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Technogym Yeni Butiği ile Tüm İhtiyaçlara Cevap Verecek Seçenekleri Bodrum’da Bir Araya Getiriyor

Akıllı ekipmanlar, dijital hizmetler ve antrenman deneyimleri ile Technogym ekosisteminin keşfedilebileceği yeni butik, markanın en yeni ürünlerine ev sahipliği yapıyor.

Fonksiyonel antrenman için tüm egzersiz seçeneklerini bir arada sunan Technogym Bench, dünyanın en sessiz ve yenilikçi koşu bandı Technogym Run, bisiklet tutkunları için teknoloji ve performans açısından en iyi seçim Technogym Ride, tasarımı ile öne çıkan ve güç, koordinasyon ile esnekliğin yanı sıra duruş kontrolünü geliştirmek için ideal Kinesis Personal ve ünlü tasarımcı Antonio Citterio imzalı tüm Personal Serisi Bodrum’da yer alan butikte denenebilecek seçeneklerin sadece bir kısmı.