Küresel Alanda Sahtecilikle Mücadele Zirvesi Düzenlendi

Alanında dünyanın önemli zirvelerinden biri olan Sahtecilikle Mücadele Dünya Hukuku Zirvesi üçüncü kez bu yıl Londra’da düzenlendi. Arkas Holding Risk Yönetimi Direktörü Vural Ocalı’nın konuşmacı olarak yer aldığı zirvede bir araya gelen küresel alanda sahtecilikle mücadele alanındaki tüm paydaşlar, sahteciliğin son 10 yıldaki değişimini ve alınabilecek önlemleri masaya yatırdı.

Üçüncü Sahtecilikle Mücadele Dünya Hukuku Zirvesi 18 Ekim’de Londra’da gerçekleştirildi. Küresel marka temsilcileri, devlet kurumları ve teknoloji uzmanlarını bir araya getirerek en iyi uygulamaları ve başarılı uygulama stratejilerinin paylaşıldığı zirvede çevrimiçi ve çevrimdışı platformlarda sahtecilikte gelinen nokta ve buna karşın alınan önlemler değerlendirilirken stratejik yol haritası konusunda iş birlikleri oluşturuldu.

Amazon, E-Bay, Philips, Philip Morris, Mattel gibi dünya markalarından konuşmacıların katıldığı zirvede Arkas’ı Risk Yönetimi Direktörü Vural Ocalı temsil etti. Ocalı yaptığı konuşmada, “Sahte ürünler ve yasa dışı ticarete karşı savaş, küresel ticarette rol olan tüm ana oyuncuların asli görevlerinden birisi olmalıdır. Arkas hizmet verdiği bölgelerde önemli bir lojistik hizmet sağlayıcısı olarak, söz konusu yasadışı faaliyetlere karşı üzerine düşen sorumlulukları hiç çekinmeden sonuna kadar yerine getirirken bu konuda hem marka sahipleri ile hem de kamu kurumları ile yakın iş birliği gerçekleştiriyor” dedi.