Arkas’ta Geleceğin Yöneticilerinin Rotası Oluşturuldu

Kurum içi eğitimlerde sürekliliği gözeten Arkas, yönetsel alandaki yeni projelere de ağırlık veriyor. Arkas, yetenekli gençleri “Yönetici Yetiştirme Programı”na dahil ediyor.

Arkas Akademi, bu yıl ilk kez denizcilik grubunda başlatılan “MT Route to the Future” programı kapsamında geleceğin yönetici adayları olan MT (Management Trainee)’leri Arkas Holding’in üst düzey yöneticileriyle bir araya getirdi. Arkas Denizcilik İnsan Kaynakları ekibi ve Arkas Akademi tarafından gerçekleşen buluşmaya, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arkas ve denizcilik grubu şirketlerinin CEO’ları ile üst düzey yöneticileri katıldı.

Denizcilik İK ekibi, Arkas’ın köklü tecrübesini kendi bünyesindeki genç yeteneklere aktarmak ve onları yetiştirmek amacıyla yola çıkarak bu projeyi başlattı. Titizlikle yapılan değerlendirme aşamasından sonra işe başlayan genç yetenekler, potansiyellerini geliştirebilmek ve parlatmak için  uzun soluklu bir programa dahil olacaklar.

Bu program ile birlikte Arkas’ı daha yakından tanımaları amaçlanan adaylar, altı aylık bir rotasyon sürecine dahil olacak. Rotasyonla birlikte Satış ve Pazarlama, Lojistik, Liman Operasyon, Finansman, Müşteri Hizmetleri, Dokümantasyon gibi birbirinden farklı departmanlar hakkında bilgi sahibi olacak yönetici adayları, Arkas Akademi’nin planlayacağı mesleki ve yetkinlik eğitimleriyle de gelişimlerini sürdürecekler.