Kristal Yağları’nda Ödül Heyecanı

Türkiye’nin ilk markalı zeytinyağlarından Kristal, bu yıl da katıldığı IOC UZZK Türkiye Natürel Sızma Zeytinyağı kalite yarışmasında altın madalya almanın heyecanını ve gururunu yaşıyor.

IOC (International Olive Council-Uluslararası Zeytin Konseyi) 2000-2001 yılından beri dünyanın en prestijli kalite yarışması olan Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’nı düzenliyor. Bu yıl IOC himayelerinde UZZK (Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi) tarafından ulusal düzeyde düzenlenen yarışmada dünyanın en iyi zeytinyağı tadımcılarından oluşan uluslararası bir jüri görev aldı. Akredite damaklar tarafından yarışmaya katılan zeytinyağı firmalarının ürünleri arasından  Kristal natürel sızma zeytinyağı,  “Yoğun Meyvemsilik” kategorisinde 1. seçilerek altın madalya kazandı.

Yarışmaya katılan seçki ürün 2021-2022 yılında Güney Ege Bölgesi’nin memecik çeşidi zeytinlerinden soğuk sıkım yöntemi ile sınırlı miktarda özenle üretildi. Dilde ve boğazda hissedilen acılık ve yakıcılığı ile yüksek kalite değerlerine sahip olan Kristal natürel sızma zeytinyağı ödüllü ürünümüz zeytinyağı severlere farklı bir lezzet sunuyor.

Sınırlı sayıda üretilen Kristal Natürel Sızma Zeytinyağı, CarrfeourSA Gurme, Trendyol ve Kristal online satış mağazasında (www.kristalyaglari.com) meraklısı ile buluşuyor.