Technogym Türkiye Açıldı

Markanın Kurucusu ve CEO’su Nerio Alessandri’nin katılımı ile gerçekleşen açılış iş, cemiyet ve sosyal hayatın önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Fitness, wellness teknolojileri ve çözümlerinde dünya lideri Technogym’in İstanbul’daki Deneyim Merkezi’nin açılışı 26 Ekim Çarşamba günü gerçekleşti.  Technogym Kurucusu ve CEO’su Nerio Alessandri ve Technogym Türkiye Başkanı Vittorio Zagaia ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa sosyal hayatın önde gelen simalarından, Aslı Ekşioğlu, Arzu Kunt, İbrahim Kutluay, Sinem Güven, Deniz Marşan, Kıvaç Tatlıtuğ ve Andrea Pirlo gibi isimler katıldı.

İstanbul Etiler’de hizmet vermeye başlayan, tasarımı ve mimari detayları ile öne çıkan Technogym Deneyim Merkezi’nde kullanıcılar, Technogym’in Wellness alanındaki son yeniliklerini ve ekipmanlarını deneyimleyebilecekler. Bu yatırım, Technogym’in pazar hacmi ve büyüme potansiyeli açısından Türkiye’ye verdiği önemin bir göstergesi niteliğinde. Açılışta konuşma yapan markanın kurucusu ve CEO’su Nerio Alessandri İstanbul’da açılan deneyim merkezi ile ilgili olarak “Türkiye markamız için oldukça önemli bir pazar. 15 yıldır Türkiye pazarında aktif olan Technogym, güçlü iş ortağımızla birlikte burada sadece ürün satışı gerçekleştirmiyor, bütüncül yaklaşım ile wellness çözümleri sunuyor ve Technogym kültürünü yerelleştiriyor.” dedi.

İstanbul’daki Technogym Deneyim Merkezi’nin açılışı, dünyanın belli başlı şehirlerindeki Technogym varlığının devamı olarak önem taşıyor. Milano, New York, Madrid, Dubai, Mexico City ve Moskova ve dünyanın birçok yerinde bulunan mağazaları ile Technogym bugün 55 milyon kullanıcının egzersiz yaptığı, 80.000 wellness noktasında yer alan, 400.000 üzerinde evde kişisel kullanımda olan bir dünya markası.

Kişiye özel çözümler sunarak, dijital teknoloji ve servislerle fitness endüstrisinde çözüm ortağı olan Technogym, 100 ülkede 14 şube, 80 özel dağıtımcı ile büyümeye devam ediyor. Technogym “Lets Move for a Better World / Daha İyi bir Dünya için Hareket Et” mottosu ile daha iyi bir dünya için odaklı bir şekilde çalışırken, sunduğu fiziksel egzersiz imkanları ile insanların yaşam kalitesini de artırıyor.

Akıllı ekipmanlar, dijital hizmetler, talep üzerine olan egzersiz seçenekleri ile her an her yerde tamamen kişiselleştirilmiş bir antrenmana izin veren uygulamalardan oluşan Technogym ekosistemini keşfedilebileceği 1500 metrekarelik Deneyim Merkezi, kullanıcılarını Technogym deneyimini yaşamaya davet ediyor.